Financiele aspecten

240 standhouders verwelkomen je op Bouwinnovatie

Bouwinnovatie 2015 staat in het teken van het interieur. Daarbij komen alle aspecten aan bod om de woning zo af te werken dat je er levenslang plezier van hebt. De rode draad is kwaliteit en comfort. Van 30 januari tot en met 8 februari kun je telkens van vrijdag tot en met zondag ontdekken welke tips en producten de standhouders in petto hebben.
Om van je beursbezoek een échte beleving te maken, ontwikkelde Bouwinnovatie de Interieurroute. Via dit parcours krijg je antwoord op vragen zoals: ‘hoe richt ik mijn keuken het meest praktisch in?’, ‘hoe maak ik mijn badkamer energiezuinig?’, ‘hoe kies ik de voor mij beste vloerbekleding?’, ‘welke wand- en plafondafwerkingen zijn er allemaal mogelijk?’, ‘hoe kies ik mijn binnendeuren?’, ‘en wat met de trap?’...
In welk stadium van verbouwen of afwerken je ook bent, op Bouwinnovatie vind je diverse exposanten die meewerken aan dit beursthema maar ook een ruim aantal andere specialisten met een kwalitatief aanbod en advies voor je (ver)bouwplannen. Bezoekers die deze route volgen en de rebus oplossen die aan deze route gekoppeld is, maken kans op een mooie prijs. Bouwinnovatie schenkt de winnaar een waardebon van 1000 euro, te besteden bij een van de deelnemende exposanten!
 

Stukadoorswedstrijd

Win gips voor je stukadoorwerken! BOUWUNIE Limburg Stukadoors & Afbouwbedrijven organiseert samen Knauf een beurswedstrijd, waarbij je gips ter waarde van 2000 euro (exclusief btw) kan winnen voor je woning.
Het wedstrijdformulier vind je op stand 482 waar je het ook kunt deponeren in de urne.
 

Bezoekerswedstrijd

In lijn met het beursthema organiseert Bouwinnovatie samen met Ixina en Het Belang van Limburg een bezoekerswedstrijd. Ixina maakt 1 winnaar blij met een keuken ter waarde van 12.500 euro! Het wedstrijdformulier is te verkrijgen op de stand van Ixina. (stand 247) en Het Belang van Limburg (stand 700)
 

Bouwinnovatie praktisch

Data:

  • Vrijdag 30 januari – 15 tot 21 uur
  • Zaterdag 31 januari – 10 tot 19 uur
  • Zondag 1 februari – 10 tot 19 uur
  •  
  • Vrijdag 6 februari – 15 tot 23 uur
  • Zaterdag 7 februari – 10 tot 19 uur
  • Zondag 8 februari – 10 tot 19 uur

Toegangsprijzen:

  • Volwassenen : 8 euro
  • Kinderen gratis
Koop je ticket online en bespaar 1,5 euro.
 

Locatie:

Ethias Arena en Grenslandhallen
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt
 
Meer info: www.bouwinnovatie.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in