Garage

Een garagepoort die matcht met jouw persoonlijke smaak en huisstijl?

Auteur: Hörmann

Een garagepoort aankopen die bij jouw woning matcht? Daar maken ze bij Hörmann grondig werk van. De juiste afmetingen, het gepaste patroon en de perfecte kleur: zij voorzien het allemaal. Al 85 jaar zijn ze specialist in hun vak. Ook de naam dragen ze dan ook met trots. Hieronder lees je alles over de werking en de voordelen van een op maat gemaakte garagepoort. 

Meer dan standaardmaten

Jouw comfort en veiligheid vindt Hörmann het allerbelangrijkste. Daarom maakt Hörmann garagepoorten op maat van je woning. Weet je niet waar te beginnen? Neem dan een kijkje op de website. Je vindt er een overzicht terug van de verschillende soorten garagepoorten die zij aanbieden. Bij het uitkiezen van een model raden ze aan om goed na te denken over de ruimte-indeling. In een kleine ruimte is een kantelpoort bijvoorbeeld niet zo’n goed idee. Een sectionaalpoort of rolpoort daarentegen wel.

Het voordeel van een op maat gemaakte garagepoort is de ruimtewinst. De verschillende constructieprincipes zorgen ervoor dat je plaats bespaart waar nodig. Op die manier heb je bijvoorbeeld meer plek om de wagen te parkeren, te bewegen of extra spullen op te bergen. In tegenstelling tot de concurrent die werkt met standaard poorten waar eventueel stukken van gezaagd worden, gaan wij voor kwaliteit. Een poort die écht op de maat van jouw woning is afgestemd. Veilig en langs alle zijden mooi afgedicht.

Opmeting en plaatsing van jouw garagepoort door een Hörmann-specialist

Een keuze gemaakt? Dan kan je zowel online of bij een verdeler een offerteaanvraag doen. Onze vakmannen komen bij je langs en meten alles netjes op. Vervolgens wordt de poort gemaakt en geplaatst. Dat gebeurt altijd snel, veilig én met oog voor detail. Eens geplaatst geniet je jarenlang van de stevige Hörmann-kwaliteit. Omdat de poort volledig op maat gemaakt is, sluit hij naadloos aan bij jouw woning. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte! Voor hulp of vragen kan je ons altijd telefonisch bereiken. Uiteraard ben je ook welkom bij een van onze lokale verdelers. Daar helpen onze medewerkers je met plezier verder.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in