Batibouwwedstrijd

Batibouw is traditioneel een prijzenfestival bij MSN.be en Habitos.be. Dit jaar hebben we opnieuw enkele opmerkelijke prijzen verzameld: een Sinos spoeltafel van Franke, hippe krukjes geschonken door Jacobs Interieur en unieke wallprints.
Wil jij één van deze hebbedingetjes in je interieur? Speel dan mee met onze wedstrijd!

Franke - Sinos

Franke heeft een Sinos spoeltafel met bijhorende kraan en toebehoren te geef. Het Sinos-gamma is het ultieme designstatement in elke keuken. Sinos stapt immers af van de lineaire vorm van spoeltafels en brengt een organische veelzijdigheid: de lijnen vloeien over in ronde hoeken. Het gamma past in om het even welke keukenstijl: van landelijk over vintage tot hedendaags.

Wedstrijdvraag:

Welke producten vervaardigt Franke niet voor thuisgebruik?

Jacobs Interieur – Hex Stools

Op Interieur werden ze met veel interesse onthaald door het grote publiek: de HEX-stool. Het zeshoekige krukje is gebaseerd op een oeroude melkkruk en combineert het artisanale vakmanschap van houtbewerking met hedendaagse materialen en vormen.

Wedstrijdvraag:

Wat is de naam van het bureautje uit de vakwerk collectie van Jacobs interieur?

Wallprints.be – personaliseer je behang

Maak van de muren in je interieur echte blikvangers. Wallprints laat je toe een afbeelding naar keuze om te zetten in een zelfklevend behang. Op de website kun je ook unieke afbeeldingen uitkiezen en laten printen. Zo geef je je interieur een unieke look. We hebben twee van dergelijke prints te geef.

Wedstrijdvraag

Hoeveel categorieën zijn er in de Wallprints-collectie?

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in