Antargaz lanceert propaangasnetwerk

Antargaz brengt dé oplossing voor recreatiedomeinen, appartementsgebouwen of meergezinswoningen die niet aangesloten kunnen worden op het aardgasnet: het propaangasnetwerk.
Met het propaangasnetwerk van Antargaz worden meerdere woningen aangesloten op één gastank, onder of boven de grond. Zo kunnen de bewoners in verschillende woningen comfortabel en eenvoudig met gas verwarmen en koken. De gebruikers merken geen verschil met een aardgasaansluiting en profiteren van een voordelige, betrouwbare en veelzijdige energiebron. Het verbruik van elk gezin wordt met aparte meters bijgehouden.
 

Voordelen

Antargaz heeft al ruime ervaring in de installatie van propaangaznetwerken, onder meer in Frankrijk. De experts begeleiden je in elke stap en adviseren je in het vinden van de beste oplossing. Antargaz neemt de installatiewerken van het netwerk op zich en begeleidt je bij het aanvragen van de nodige vergunningen. Elke verbruiker krijgt een individuele factuur van Antargaz. Als eigenaar hoe je de kosten dus niet op te splitsen en door te rekenen. De betaling verloopt overigens via een systeem van maandelijkse domiciliëring.Worden de woningen in de toekomst toch aangesloten op het aardgasnetwerk, dan is de omschakeling van de verwarmingsketel heel eenvoudig.
Dankzij het telemetriesysteem leest Antargaz de voorraad in de tank af en vult ze bij wanneer nodig.
 
Meer info: www.antargaz.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in