Altijd glanzende glazen douchewanden

Aquaconcept garandeert je altijd glanzende glazen douchewanden. De douchespecialist gaat hiervoor een samenwerking aan met Saint-Gobain Glass. Het resultaat ontdek je op Batibouw: de eerste doucheconcepten met een onzichtbare coating die kalkaanslag verhindert.
Saint-Gobain ontwikkelde SGG Timeless als een helder niet-getint en niet-reflecterend glas, specifiek voor douchedeuren, douchewanden, douchecabines en badschermen. Dankzij een onzichtbare coating blijven deze vanaf nu in alle omstandigheden en voor minstens 10 jaar transparant en glanzend. De coating laat geen kalkaanslag of corrosie toe zodat het glas minder snel dof wordt en veroudert, of dat glas nu 8 mm dan wel 10 mm dik is.
 

Magnetron coating

De magnetron coating, die overigens alle vormen van industriële verwerking (harden, lamineren, buigen, zeefdrukken…) doorstaat, blijft jaar na jaar behouden. Dat maakt dat Saint-Gobain Glass op SGG Timeless zelfs een garantie van 10 jaar tegen corrosie kan waarborgen.
 
En precies doordat het glas beter bestand is tegen corrosie, is het ook veel makkelijker te reinigen, wat naast een optimale transparantie ook een enorme hygiënische troef oplevert. “We zijn bijzonder opgetogen over deze innovatie en over onze samenwerking met Saint-Gobain Glass. Het SGG Timeless-glas zit in alle doucheconcepten van onze Batibouw-stand en we gaan dit glas sowieso commercialiseren in alle modellen van onze nieuwe productlijn ‘Aquaconcept Personal’. Dat zijn maatwerkproducten waarvoor we zelf op de werf gaan opmeten”, aldus zaakvoerder Raf Geudens van Aquaconcept.
 
Meer info: Paleis 7 – stand 207 of www.aquaconcept.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in