1 grote familie: de Minta keukenkranen van Grohe

Iedereen houdt van verscheidenheid in de keuken en dat is exact wat Minta geeft. Dit populaire en uitgebreide gamma zit vol innovaties en geavanceerde technologieën, waarvan Grohe Minta Touch en Grohe Blue Minta de nieuwste voorbeelden zijn.

Gelijkenissen

Alle Minta kranen delen 1 onmiskenbaar kenmerk: de minimalistische cylindrische vorm, gecreëerd door het in-house design team. Ondanks de duidelijk vorm, zien alle Minta kranen er toch uniek uit.

Zo heb je de keuze uit 3 verschillende uitlopen: 
  • De ronde C-vorm
  • De afgeronde U-vorm
  • De rechtere L-vorm.
De varianten met uittrekbare sproeiers of mousseurs maken van deze ééngreepskranen de meest flexibele. De soepele bediening met Grohe SilkMove en de afwerking in Grohe StarLight Chrome of SuperSteel maken de kraan alleen nog maar aantrekkelijker!

Optimale hygiëne

Grohe Minta Touch is het nieuwste lid van de familie. Dit is een kraan is voor mensen die van innoverende technologie en design houden. Deze hybride keukenkraan met C- of L-uitloop, kan op 2 manieren bediend worden. Eerst op de gebruikelijke manier met de bediening aan de hendel. Maar ook door de kraan aan te raken. Als je vuile handen hebt, is een lichte aanraking met de onderarm voldoende om koud water te laten stromen. Gebruikers die toch graag warm water willen in combinatie met de EasyTouch technologie, kunnen kiezen voor het upgraden met de Grohtherm Micro waarbij de gewenste watertemperatuur vooraf kan worden ingesteld.

Grohe Minta Touch mag dan wel the new kid on the block zijn, maar staat duidelijk boven de rest.

Niet meer zeulen met zware flessen water

De Grohe Blue versie van Minta met L-uitloop is uitmuntend op het vlak van duurzaamheid en gemak. Dit keukensysteem levert vers gefilterd en gekoeld water, rechtstreeks uit de kraan. Plat, licht bruisend of bruisend water – je krijgt het met een aanraking met de pols. Geen gezeul meer met zware flessen water uit de supermarkt. De impact op het milieu is ook kleiner.

Het kleine broertje, Grohe Blue Minta Pure, is de juiste keuze voor mensen die houden van plat water. Lekker gefilterd water op elk moment van de dag of nacht.

Wat beide Grohe Blue Minta gemeen hebben, is de gewone hendel voor ongefilterd water. Dit loopt langs een apart kanaal en is dus gescheiden van het gefilterd water.

Meer info: Grohe

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in