Batibouw 2015 - Wienerberger

Wienerberger stelt enkele nieuwigheden voor en verder een aantal combinaties van dakpannen en gevelstenen.

Alle video's

Luik: - Rubriek:

Video Omschrijving
Testwerf in Mechelen - Wienerberger Rijwoning krijgt verrassende meerwaarde - Wienerberger Meer informatie : Project Mechelen
Wienerberger op Batibouw 2016 Wienerberger op Batibouw 2016. Hans Cools legt de voordelen uit van investeren in renovatie. Renovatie heeft voordelen op esthetisch vlak, maar ook naar energiezuinigheid kan er gewerkt worden. Renoveren is ook een waardevaste investering.
Fijn, slank, licht, dun - Wienerberger heeft het allemaal! Ervaar op Batibouw hoe super de smalle Eco-brick gevelsteen en de fijne Bellus keramische lei van Wienerberger zijn.
Nieuwe collecte gevelbekleding - Durasid Elegance, Plastivan De collectie bestaat uit 5 hedendaagse kleuren en is beschikbaar in een breedte van 250mm. Door de voordelen van hout (look) en kunststof (onderhoud) te combineren bekomt men een esthetisch alternatief voor de traditionele gevelbekledingen
Batibouw 2015 - Xella Nicole Wuyts van Xella legt uit hoe de nieuwe Ytong blok (Ytong 007) met een lambda-waarde van 0,07 gebruikt kan worden voor nieuwbouw en renovaties. Op de stand wordt ook de verwerking van Ytong blokken gedemonstreerd
Batibouw 2015 - Wienerberger Wienerberger stelt enkele nieuwigheden voor en verder een aantal combinaties van dakpannen en gevelstenen.
Batibouw 2015 - Geert Maes Batibouw 2015. Geert Maes, directeur Batibouw licht de beursthema's toe.Batibouw 2015 toont je 1000 exposanten op 120000m².
Koramic Korasun Koramic Korasun zonnepanelen integreren perfect met de Koramic Kleidakpannen.
YtongMultipor: Energievriendelijke wandoplossingen Ytong (bouwblokken) biedt energievriendelijke wandoplossingen voor bouwers en verbouwers van lage energiewoningen en zelfs passiefhuizen. Verneem er in deze video alles over.
 Pagina's: 
1