Overkappingen als architecturaal design

Gewijzigd op 25/07/2013 door Daan Slingers

Mooi of slecht weer, met een overkapping haal je het maximum uit je terras en tuin. Harol ontwerpt overkappingen zodanig dat ze in elke architectonische omgeving passen én dat ze overal even gemakkelijk aan te brengen zijn.

Onze terrasspecialisten

Patio Stil
Patio Stil
© Harol
Patio Infinity
Patio Infinity
© Harol
Patio One
Patio One
© Harol

Overal betekent: montage aan muur, tussen twee muren, aan plafond, op draagbuis of zelfs vrijstaand. Ook de volgende vier nieuwe modellen van Patio zijn zowel functioneel als design.

Patio Stil

De ‘Patio Stil’ is ontworpen om volledig open te laten. Deze overkapping heeft een doorlopende voetstijl, een doorlopende draagbalk en een geïntegreerde goot voor de regenafvoer. De voorste voetpalen kunnen gewoon recht gezet worden of onder een hoek geplaatst worden voor een specifiek designaccent. ‘Patio Stil’ leent zich bij uitstek voor een strakke architectuur.

Patio Infinity

‘Patio Infinity’ heeft dezelfde voetpalen en eenzelfde geleider- en gootprofiel als 'Patio Stil', met dat verschil dat het gootprofiel op de voetpaal is gepositioneerd. Zo kun je de zijkanten mooi afsluiten met een wind- en regenafscherming.

Patio One

‘Patio One’ telt één groot geleiderprofiel waarin alle andere profielen zijn weggewerkt. Goed voor een massieve, strakke overkapping tussen twee muren. ‘Patio Evo’ vertrekt vanuit hetzelfde profiel maar combineert met robuuste voetpalen en geïntegreerde goot.


Info
: Harol

Folders over terras/verhardingen

Meer informatie op de website van deze bedrijven