Aanbevolen partners

LPW Pools
Zwembad

Nieuw zwemplezier voor 2010

Uitgeverij EPN bracht zopas de nieuwe editie van Compleet Wonen: zwembaden in de rekken. Wij selecteerden alvast wat nieuw en aangenaam zwemgenot om bij weg te dromen.

Overloopzwembad in inox

Zwembaden uit inox behoren al enkele jaren tot het gamma van LPW. Het succes van die zwembaden neemt toe omdat inox het water een magische weerspiegeling geeft en daardoor voor een extra stijltoets zorgt. Er waren al verschillende types zwembaden beschikbaar, maar de combinatie met het almaar populairder wordende overloopsysteem bestond vooralsnog niet. Nu komt daar verandering in. De combinatie van inox en overloop oogt tegelijk sober en verfijnd en kan perfect gecombineerd worden met andere materialen, zoals beton of glas. Alle denkbare vormen (vierkant, rechthoekig, rond, ovaal, zwemkanaal ...) en opties (ledverlichting, tegenstroomsysteem, automatische afdekking ...) zijn mogelijk om het zwemplezier helemaal compleet te maken. De prijzen zijn dan ook op aanvraag.
Meer info: www.lpw.be

Betaalbare kwaliteit

Een compleet zwembad uit vinylester voor een betaalbare prijs, dat belooft Starline met het nieuwe Monoblock 350. Het monoblockzwembad is 7 meter lang, 3,50 meter breed en 1,40 meter diep. Dankzij de moderne fabricagetechnieken en de hoogwaardige materialen is het een kwaliteitsbad dat een minimum aan onderhoud vergt. Qua uitvoeringen heeft u de keuze tussen wit of blauw. De kuip is volledig geïsoleerd en er is tevens een hoektrap in geïntegreerd. Om alles nog mooier te maken, wordt het zwembad geleverd met een compleet pakket, bestaande uit een Starline filterunit, onderwaterverlichting, een skimmerset met inspuiters, een opwikkelrol, een foamafdekking uit polyethyleen en een randsteenpakket in zandkleurig graniet.
Meer info: www.starline.nl

Geavanceerde spa

Nieuw in de collectie van Maax Spas is het model 781. Het is een van de meest geavanceerde spa’s in de markt. Enkele opvallende kenmerken zijn de Jet Sequencer Lounge (een massageligplaats met therapeutische jets) en de Shiatsu Seat (een groep krachtige jets die uw rug een stimulerende drukpuntmassage geeft). Over de waterkwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken, want het Clean Zone II-systeem – dat de kracht van UV en ozon combineert – doodt 99,9% van alle mogelijke verontreinigingen.
Meer info: www.interhiva.nl

Vernieuwde Koko

Het Italiaanse Effegibi, dat in België exclusief verdeeld wordt door Van Marcke, heeft zijn saunacabine Koko vernieuwd. De buitenkant is nu verkrijgbaar in vier verschillende houtsoorten: esdoorn, wengé (zie foto), eik en notelaar. Er zijn zes modellen van beschikbaar, gaande van de XS voor één of twee personen tot de XXL voor vier of vijf personen. De prijzen beginnen vanaf 6.558 euro inclusief btw.
Meer info: Van Marcke

Bron: Compleet Wonen - Zwembaden

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in