Tuinplanning

Bloemen zijn stoer en stralend in 2011

Aanbevolen partners

SoSimply logo

Bloemen kan je haast eindeloos variëren. Met vazen, potten en accessoires creëer je in no-time je eigen lentesfeer. In 2011 zijn twee modetrends zichtbaar in bloemenland: Sparkle en Sturdy.

 

Sparkle

In de trend Sparkle (stralend) wordt veel gebruik gemaakt van vrolijke kleuren bijvoorbeeld door een combinatie van gele narcissen, roze hyacinten en witte tulpen. Geel is een belangrijke accentkleur. De vazen, potten en accessoires van deze trend zijn vaak van glas of kristal en hebben vooral een fris, vrolijk en optimistisch uiterlijk.
 

Sturdy

De trend Sturdy (stoer) heeft een naturelle uitstraling en kenmerkt zich door gebruik van robuuste, stenen schalen, grof breiwerk, touw en nostalgische accessoires. De materialen worden op een nonchalante wijze met elkaar gecombineerd. De lentebloemen als blauwe druifjes, witte hyacinten en parkiettulpen ogen daardoor extra natuurlijk.


Lentebloemen

De verzorging van lentebloemen is eenvoudig; belangrijk is dat het water in de vaas regelmatig ververst wordt zodat het helder blijft. De bolletjes-op-pot hoef je slechts een paar keer per week water te geven. Belangrijk is wel de plek waar je de bloemen neer zet: liever niet in de volle zon of vlakbij de verwarming.

 

Meer info: www.bloembol.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in