7 ideeën voor Vaderdag

Gewijzigd op 5/06/2013 door Daan Slingers

Op Vaderdag zet je waarschijnlijk papa graag eens in de bloemetjes. Maar een boeketje rozen lijkt ons niet het ideale cadeau voor een man. Daarom zochten we 7 alternatieve geschenken voor een man, die naast een vader ook nog een klusser, een barbecuechef en/of een lezer is. Habitos.be geeft zelf het goede voorbeeld en schenkt 3 IXO Barbecue accuschroevendraaiers van Bosch weg.
 • iBaby1) Voor de nieuwbakken papa: Is je baby net ter wereld gekomen? Dan wil je vast weten wat-ie uit spookt. Met de iBaby van Medispar kan dat. De beweegbare camera met nachtkijker zet je naast het bedje van de baby. Je downloadt de app en volgt daarna wel en wee van je baby op de iPod Touch, de iPhone of de iPad. Met de iBaby kun je ook ‘praten’ met je kind. Dit werkt in 2 richtingen, want wat hij of zij mompelt, hoor je ook! Verder is de iBaby uitgerust met een alarmfunctie en een fototoestel. Richtprijs: ± 150 euro.
  © Medispar
 • MMM monocle2) Voor de lezer: Laat vader af en toe eens rustig een goed boek lezen. Met de exclusieve monocle van Maison Martin Margiela by L’ Atelier d’ exercices zal hij dit nog extra leuk vinden. De MMM monocle geeft lezen immers een nieuwe wending. Richtprijs: 63 euro.
  © Piet Moodshop
 • Powermid 300 Xtra3) Voor de luierik: Marmitek introduceert de Powermid 300 Xtra. Met deze set bedien je de Digitale TV decoder, de satellietontvanger, de Blu-ray speler en stereo-installatie vanuit elke gewenste ruimte in huis. Deze afstandsbediening werkt in combinatie met al jouw eigen vertrouwde afstandsbedieningen. De Powermid 300 Xtra heeft een ontvangst van 30 meter. Met de Powermid 300 XTRA kun je alle elektronica, die over een infrarood sensor beschikt, op afstand bedienen. Denk hierbij aan jouw AV apparatuur, maar ook een lichtschakelaar, airco of elektrische haard. Richtprijs: ± 40 euro.
  © Marmitek
 • Power Cut4) Voor de groene jongen: De Power Cut takkenschaar van Wolf-Garten is het perfecte hulpje voor het zwaardere snoeiwerk in de tuin. Dankzij de innovatieve krachttransmissie in de kop van de takkenschaar wordt de uitgeoefende kracht (naargelang het model) tot 38 keer vergroot! Takken tot 50mm snoeien is kinderspel met deze generatie takkenscharen. En dankzij het gebruik van aluminium ziet de Power Cut er ook nog eens leuk uit. Richtprijs: ± 50 euro.
  © Wolf Garten
 • Ninho 2.05) Voor de barbecuefanaat: Als vader fan is van barbecueën, gun hem dan Ninho 2.0. Met dit planchaconcept kun je meer dan alleen barbecueën. De plancha is een geëmailleerde gietijzeren bakplaat met 2 gasbranders onder. Die maakt het mogelijk om ook buiten enorm gevarieerd te koken. Op de Ninho 2.0 kun je vlees of vis bakken, groentjes stomen of een eenpansgerecht bereiden. Bovendien is het geschikt voor het klaarmaken van fragiele voeding zoals: vis en scampi’s. Dankzij de slimme stop en de opvangcup creëer je bovendien de heerlijkste sausjes. Richtprijs: 229 euro.
  © Barbecook
 • Riva6) Voor de genieter: Na een lange dag werken mag vader zalig uitrusten. Wil hij dat in de tuin doen? Dan is het Riva ligbed van Gloster iets voor hem. Dit aluminium ligbed is niet alleen heel comfortabel, het ziet er ook strak uit. Het Riva ligbed is verkrijgbaar in het zwart, grijs en wit. Richtprijs: ± € 900 euro.
  © Gloster

Meer info

 1. iBaby - Medispar
 2. MMM monocle - Piet Moodshop
 3. Powermid 300 Xtra - Marmitek
 4. Power Cut - Wolf-Garten
 5. Ninho 2.0 - Barbecook
 6. Riva - Gloster
IXO Barbecue accuschroevendraaier
Met de IXO Barbecue accuschroevendraaier breng je kolen in een mum van tijd op de juiste temperatuur.
© Bosch

Win een IXO Barbecue accuschroevendraaier

7) Voor de gelukkige: Voelt vader zich helemaal thuis achter zijn barbecue? Dan kun je hem een mooi cadeau schenken, de IXO Barbecue accuschroevendraaier. Deze accuschroevendraaier van Bosch brengt in een handomdraai de kolen op de juiste temperatuur, en dat zonder blazen en wapperen.

De snoerloze schroevendraaier, die inclusief adapter slechts 520 gram weegt, ligt perfect in de hand. Het vuur aansteken is alvast geen moeite meer. De Ixo Barbecue is in de doe-het-zelfzaak verkrijgbaar van 1 april tot 31 juli 2013 aan een adviesprijs van 54,95 euro*. Stijlvol verpakt in een zilveren doos bevat het pakket de draadloze schroevendraaier, het standaard tiendelig bitassortiment, oplaadapparaat en de ventilator-adapter voor de barbecue.

Habitos.be geeft drie exemplaren van de IXO Barbecue accuschroevendraaier weg. Het enige wat je moet doen is een mailtje sturen naar [email protected]. Vermeld daarin je contactgegevens. Geef antwoord op onze wedstrijdvraag: “Van welke accutechnologie maakt de IXO Barbecue gebruik?” (het antwoord vind je op www.bosch-ixo.com) en de schiftingsvraag: “Hoeveel personen nemen deel aan deze wedstrijd?”

Auteur: Daan Slingers

*Alle vermelde prijzen zijn richtprijzen. Haitos.be is niet verantwoordelijk voor afwijkingen op deze bedragen.