• Home
  • »
  • Tools & Apps

Alle tools & apps

Luik: - Rubriek:

Tools & Apps Omschrijving
Met de Design Glass App vindt u het geschikte glas voor elke interieurtoepassing! Met de Design Glass App vindt u het geschikte glas voor elke interieurtoepassing! Gekleurd of kleurloos glas? Doorzichtig, doorschijnend of ondoorzichtig? Voor wanden, deuren, vloer of trappen? Het type interieurglas vinden dat precies aan je wensen beantwoordt, gaat trouwens makkelijker dan ooit dankzij de nieuwe Glass Vision-App van Saint-Gobain Glass. Aan de hand van glassimulaties zie je hoe de ruimte waarop je de telefoon of tablet richt eruit zou zien met een bepaald type interieurbeglazing
Ontwerp je eigen badkamer - Van Marcke Ontwerp je eigen badkamer - Van Marcke Met dit speels en unieke ontwerpprogramma kan je zelf je badkamer samenstellen. Je krijgt meteen een 3D-beeld van je toekomstige badkamer.
Badkamerplanner Badkamerplanner Even comfortabel als onze badkamers: de badkamerplanner van Villeroy & Boch. Op het beeldscherm neemt u –heel eenvoudig en stap voor stap – de rol van binnenhuisarchitect aan.
 Pagina's: 
1