Kopen en verkopen

Een keuken van karton helpt je huis verkopen

De keuken. Een belangrijke ruimte in je huis. En vaak hét grote struikelpunt voor potentiële kopers. Ze kunnen zich niet voorstellen wat ze allemaal met de ruimte kunnen doen. Bijvoorbeeld omdat er een sterk gedateerde of zelfs helemaal geen keuken geïnstalleerd is. Dan is een kartonnen keuken de oplossing!

Gedateerde keuken

Een keuken van 30 of 40 jaar geleden voldoet meestal niet meer aan onze huidige wensen. Niet alleen qua kleuren of kastjes. Maar vaak ook qua apparatuur en indeling. Het is niet die frisse keuken, met de mooie nieuwe apparatuur, waar een koper zin in krijgt. 

Sloop die oude keuken er dus direct uit. Zet er een keuken van karton voor in de plaats. Die is neutraal, modern en ziet er fris uit. En, misschien wel het belangrijkste, de kartonnen keuken laat zien wat de potentie van de keukenruimte is.

Zelf kiezen

Projectontwikkelaars plaatsen ook lang niet altijd meer keukens in hun nieuwbouwprojecten. Vaak is er eenbudget voorzien in het lastenboek. Dat is heel bewust. Een keuken is namelijk heel persoonlijk en dat weten de ontwikkelaars. Op zich heel goed dus!

De ruimte waar de keuken moet komen, is dan alleen wel leeg. En leeg is ongezellig en oogt klein. En dat is dan als koper weer lastig om doorheen te kijken. Als de ontwikkelaar een keuken van karton plaatst, dan krijgt de keukenruimte sfeer en kunt u als koper, nog steeds zelf uw keuken en keukenindeling kiezen!

Spelen met de ruimte

Extra voordeel van een keuken van karton: je kunt net zo lang met de kartonnen keukenkasten schuiven, totdat je jouw ideale opstelling hebt gevonden! Handig toch?

Hulp nodig bij het inplannen van jouw kartonnen keuken? Vraag hulp aan je vastgoedstylist!

Auteur: Annelies van de Broek - Vermeulen - februari 2016

Identikit vastgoedspecialist Annelies van de Broek-Vermeulen
 

Annelies is van huis uit communicatie adviseur. Maar sinds 2010 vertaalde ze haar liefde voor huizen in een job als vastgoedstylist en interieurstylist. Ze werkt zowel in opdracht van professionele opdrachtgevers als particulieren.

Lees de teksten van de vastgoedspecialist >> 

 Website
 

 Twitter

 Facebook

 

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in