Vola stelt voor: nieuwe ronde handdouche – buitengewoon opwekkend, zichtbaar

Gewijzigd op 23/08/2016 door Daan Slingers

Vola, de Deense fabrikant van design kranen, douches en accessoires stelt in navolging van de ronde hoofddouche 060 de laatste nieuwigheden voor in de reeds uitgebreide, exclusieve douchereeks: de Round Series handdouche T60 en de glijstang voor handdouche T65.

Onze badkamerspecialisten

Die ronde hoofddouche heeft dankzij de elegante en tijdloze eenvoud van het ontwerp reeds verschillende internationale design awards ontvangen. Wereldwijd kiezen gerenommeerde architecten voor deze producten om particuliere badkamers en hotelsuites luxueus en stijlvol in te richten.

Elegante ring

De Round Series handdouche T60 is een natuurlijke aanvulling van de ronde hoofddouche 060. Ze hebben hetzelfde design DNA. De karakteristieke design elementen doorheen de Round Series zijn de sferische vorm en de elegante ring.

De handdouchehouder is zo ontworpen dat houder en handdouche als het ware samensmelten tot een geheel. Dit zorgt voor horizontale eenheid met de bedieningsknoppen van de douche.

Optioneel kan ook de nieuwe glijstang T65 geplaatst worden. Met één hand kan de hoogte van de handdouche aangepast worden voor de optimale douche-ervaring.

Meer info: Vola

Folders over de badkamer

Meer informatie op de website van deze bedrijven