Van Marcke, ook thuis in keukens

Gewijzigd op 13/12/2012 door Gretel Kerkhofs

Wist je dat Van Marcke ook thuis is in keukens? Tot nu toe bleven de keukens wat in de schaduw staan van onze badkamers, wellness & verwarmingstoestellen. Maar vanaf nu zet Van Marcke zijn keukens volop in de schijnwerpers. We stellen het keukenassortiment van Leicht bij Van Marcke hier aan je voor maar je kunt de keukens ook ontdekken in één van de Van Marcke Inspirations winkels.

Onze keukenspecialisten

Van Marcke, thuis in keukens
Van Marcke is nu ook thuis in keukens.
© Van Marcke
Traditionele keuken van Van Marcke
Zowel moderne als meer traditionele keukens vind je bij Van Marcke.
© Van Marcke
Roomwitte moderne keuken met details in hout
Bij Van Marcke vind je het assortiment keukens van het Duitse Leicht.
© Van Marcke
Een unieke keuken, aangepast aan je budget, daar streeft Van Marcke naar. "Als we je dan nog eens kunnen helpen van keuze tot de plaatsing, dan staan we helemaal te springen," zeggen ze bij Van Marcke. "Daarom hebben we in verschillende Van Marcke Inspirations winkels een Kitchen Studio uitgebouwd, met de Duitse keukenspecialist Leicht als partner."

Ruime keuze

"Laat je inspireren door een ruime keuze aan stijlen. Van romantische cottage stijl tot strakke, modern-minimalistische keukens. Tijdloze designs, gebaseerd op de principes van ergonomie, functionaliteit en duurzaamheid. Tal van mogelijkheden dus, maar om het kiezen nog makkelijker te maken, hebben we het aanbod onderverdeeld in twee inspirerende stijlen: modern en traditioneel."

Voor elk budget

Is je budget eerder beperkt? Geen probleem, want dankzij het ruim assortiment standaardmeubelen stel je zelf een unieke keuken samen aan een schappelijke prijs. Is je keukenruimte beperkt? Dan kan je de standaardmeubelen aanvullen met op maat gemaakte stukken. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in je keuken, tegen een beperkte meerkost. "Van Marcke en Leicht, da's het succesrecept voor je droomkeuken."

"Sta je ook te springen om ons keukenaanbod te ontdekken? Laat je dan inspireren op onze website Van Marcke Inspirations of in een Inspirations winkel in jouw buurt. Klik hier voor de openingsuren. Of maak meteen een afspraak."

Meer info: Van Marcke Inspirations

Folders over de keuken

Meer informatie op de website van deze bedrijven