Upstairs: facelift voor een betonnen trap

Gewijzigd op 1/01/1900

Upstairs
Upstairs
© Upstairs
Upstairs
Upstairs
© Upstairs

Veel woningen in Vlaanderen zijn uitgerust met een gestorte betonnen trap. Die passen niet altijd goed in het interieur. Upstairs Traprenovatie meet zo’n trap trede per trede een nieuwe look aan.


Trede-over-trede

De bestaande betonnen trap vormt bij deze metamorfose de stabiele basis. Met het gebruik van een trede-over-trede systeem wordt de betonnen trap voorzien van een nieuwe mantel.


Houtdecor

De overzettreden die Upstairs Traprenovatie gebruikt bestaan uit een duurzame kern van HDF. Deze kern is bedekt met een toplaag in een houtdecor. De consument kan hierbij kiezen uit negen kleuren, van klassiek eiken tot modern wengé. Het is niet nodig de treden periodiek te onderhouden. Een vochtige doek is voldoende om de trap schoon te houden.


Veilig

De toplaag van de traptrede bevat een aluminiumoxide. Deze toplaag zorgt ervoor dat de trede bij belasting stroever wordt. Hierdoor zal de vernieuwde trap ook uitermate veilig zijn. De duurzaamheid van de trap is gewaarborgd. Het bedrijf geeft tien jaar garantie op de constructie en kleurechtheid van de treden.
Wie zo’n traprenovatie met eigen ogen wil aanschouwen, kan dat van 23-6 februari tot 8 maart doen tijdens Batibouw. Upstairs Traprenovatie is terug te vinden in Paleis 3, stand 204. 

 

Info: Upstairs Traprenovatie

Folders over binnenafwerking