Trento: authentieke houtlook met alle voordelen van vinyl

Gewijzigd op 31/03/2015 door TiM Vanhove

De Trento-collectie van Lamett beantwoordt aan een hele checklist van vereisten voor de perfecte vloer: het vinyl heeft een mooie, matte afwerking, laat zich gemakkelijk plaatsen en is geschikt voor intensief gebruik.

Onze vloerenspecialisten

Trento vinyl
© Lamett
Trento van vloerenspecialist Lamett heeft die authentieke look van gerookt eikenhout met lage glansgraad die momenteel hot is in het interieur. De vinylvloer is geschikt voor intensief commercieel gebruik, met een slijtlaag van 0,5 mm (AC5 – 33). Het product is beschikbaar in vijf verfijnde houtdecors. De afmetingen zijn 180 x 1220 x 4 (0,5) mm. De Trento-lijn maakt deel uit van de Luxury Vinyl-reeks van Lamett.
 

Echte houtlook

Meer dan welke andere vloerbedekking ook biedt pvc een rijkdom aan warme kleuren. Trento kreeg bovendien een lage glansgraad mee, wat het product een heel realistische houtlook geeft. Het lijkt wel een eiken vloer, maar dan met alle praktische voordelen van vinyl. De vloer is met andere woorden de ultieme imitatie van een parket van geolied Europees eikenhout.

Ideaal voor de doe-het-zelver

De Trento-collectie leent zich perfect om zelf te plaatsen door het handige kliksysteem. De planken kun je snijden met een stanleymes, waardoor er geen stof vrijkomt bij de plaatsing. Bovendien wordt de vloer zwevend geplaatst. Je hebt dus geen ondervloer, lijm of nagels nodig.
Trento vinyl
© Lamett

100% Waterbestendig en slijtvast

Deze klikvloer kun je in elke ruimte van de woning installeren, want hij is 100% waterbestendig. Het product is bovendien duurzaam en uitermate resistent, aangezien de vloer voor 100% uit pvc bestaat. Dat alles maakt Trento heel gemakkelijk te onderhouden. Dit vloertype is geschikt voor vloerverwarming. Andere belangrijke pluspunten? De collectie is geluidsabsorberend, betaalbaar en volledig conform de Europese reglementering.
 
Bron: Lamett.be

Folders over vloeren

Meer informatie op de website van deze bedrijven