Top-X spoelbakken

Gewijzigd op 20/11/2013 door Daan Slingers

De laatste jaren is koken een trend, maar na de maaltijd staat er nog een vaat op je te wachten. Dan kun je best beschikken over een comfortabele spoelbak. In deze Top-X verzamelde onze redactie enkele spoelbakken die naast functionaliteit ook nog iets extra bieden. Wat? Ontdek het snel!

Onze keukenspecialisten

CombiColours
Stel zelf je kleur van je keuken online samen.
© Blanco

Kies online je kleur bij Blanco

Heb je graag wat kleur in je leven? Dan wil je zeker ook dat je keuken straalt? Ja, dan moet je bij Blanco zijn. De keukenspecialist biedt een bijzonder spectrum van veelzijdig combineerbare kleuren. Krachtig en stijlvol tonen zich om en bij de 20 kleurschakeringen als 'CombiColours' voor een ambitieuze keukenplanning.

De gekleurde spoeltafels van Blanco zijn vervaardigd in hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen: het composietmateriaal Silgranit PuraDur II, dat voor 80% uit graniet bestaat, en Blanco keramiek. Deze materialen gaan niet alleen lang mee, ze blijven er ook na jaren mooi uitzien. Welke kleur u ook kiest.

Jouw favoriete kleur vinden? Gebruik de kleurenconfigurator!

Meer info: Blanco
Nevada
De&nbsp;Nevada spoelbak.<br />
© Reginox

Prijswinnaar

Liefhebbers van design vinden bij Reginox zeker hun ding. Met de Nevada 18-30 haalde Reginox immers een Red Dot Award binnen. 
De Nevada kent een radius van 10mm (zowel verticaal als horizontaal) en is gemaakt van geslepen staal.

Het geslepen rvs zorgt voor een stoere, maar ook een luxe uitstraling. Door de strakke afwerking van de hoeken is de spoelunit zeer eenvoudig te reinigen. De hoekradius wordt bovendien in de spoelunit geperst om geen lasnaden te hoeven maken.

Tevens zorgt de vierkante korfplug samen met de subtiele overloop voor de perfecte uitstraling van de Nevada.
 
Meer info
: Reginox
Pebel
Flexibiliteit kenmerkt de Pebel van Franke.
© Franke

Dynamische geometrie

Indien je eerder fan bent van de terugkeer van zachte afrondingen in het keukenmeubilair, houd je ongetwijfeld van de Franke Pebel spoeltafels - ontworpen als optimale aanvulling van dergelijk design. De pittig afgeronde buitenradius is perfect afgestemd op de vormgeving van de bakken.

Samen met de combinatie van vloeiende vormen en golvende lijnen op het druipblad, maakt dit van Pebel het toonbeeld van toekomstige keukentrends. De Pebel is beschikbaar is vijf trendy kleuren. De Pebel van Franke biedt je de nodige flexibiliteit bij de keuze van werkblad en kasten.

Meer info: Franke

Folders over de keuken

Meer informatie op de website van deze bedrijven