SMALL +, krap en knap

Gewijzigd op 15/10/2013 door Gretel Kerkhofs

Kleine badkamer inrichten, of een tweede badkamer of gastenruimte? Dan heeft badkamerspecialist Ideal Standard een nieuwe intelligente badkamerlijn, speciaal ontworpen voor kleine badkamers.

Onze badkamerspecialisten

SMALL+
© Ideal Standard
SMALL+
© Ideal Standard

Kleine badkamer volgens Franco Bertoli

De collectie SMALL+ is ontworpen door de Italiaanse designer Franco Bertoli en biedt mensen met een beperkte leefruimte een modern antwoord volgens de laatste designtrends. Ideal Standard lanceerde het eerste idee binnen dit badkamerconcept in 1997 met de badkamerlijn SMALL. Nu is deze collectie volledig vernieuwd en is ze uitgegroeid tot een integraal concept voor intelligent gebruik van kleinere badkamerruimtes.

Slimme opbergmogelijkheden

“Met SMALL+ maakt Ideal Standard het concept compleet, sterker en nog meer doordacht. Ruimte is niet langer een hindernis voor puur badkamerplezier, in deze drukke en stressvolle dagen toch geen overbodige luxe,” aldus Bertoli.

SMALL + bestaat uit verschillende producten waaronder badkamerporselein, wastafels, toiletten en douches. Maakt ook integraal deel uit van het concept: een reeks badkamermeubels met leggers en kasten met slimme opbergmogelijkheden.

Tot de innovatieve oplossingen behoort een ruimtebesparend doucheconcept met een ergonomische vormgeving. Ook vernieuwend is Twin, hangtoilet en bidet als één geheel en het fonteintje in hoekvorm.

SMALL+ is verkrijgbaar bij alle Ideal Standard-verdelers.

Folders over de badkamer

Meer informatie op de website van deze bedrijven