Silgranit, een steengoede spoeltafel in composiet

Gewijzigd op 28/04/2015 door Daan Slingers

Eenvoudig in onderhoud, hittebestendig, krasvrij én duurzaam. Het zijn deze unieke eigenschappen die van Blanco’s materiaal ‘Silgranit PuraDur’ een topper in de keuken maken. De Duitse spoeltafelfabrikant is wereldwijd veruit nummer 1 in spoeltafels in composiet dankzij constante innovatie en verbetering van het materiaal. De spoelbak is vaak hét centrum van de keuken en moet dus niet alleen praktisch zijn, maar ook designmatig perfect in je interieur passen. Dat is geen enkele probleem dankzij de 9 beschikbare kleuren én bijpassende kranen.

Onze keukenspecialisten

Silgranit PuraDur
© Blanco
Spoeltafels in Silgranit zijn samengesteld uit verschillende grondstoffen. Het harde graniet verzekert het krasvrije en breukvaste karakter van het product, terwijl het hoogwaardige acryl de verschillende bestanddelen levenslang bindt en een zijdezacht oppervlak garandeert. Door het gladde oppervlak heeft de spoeltafel immers geen poriën waar vuil in kan achterblijven en is hij dus vlekvrij en eenvoudig om te onderhouden. Bovendien is Silgranit PuraDur hittebestendig tot 280°C.

Constante verbetering en vooruitgang

Blanco was in 1981 het eerste bedrijf in de sector dat gekleurde, composieten spoeltafels op de markt bracht. Sindsdien heeft Blanco zijn materialen en producten verder ontwikkeld met innovatieve technologieën en vanuit de drijfveer: ‘comfort en kwaliteit dat in de keuken gezien mag worden’. Cruciaal is dat het steenachtige, warme karakter van Silgranit PuraDur wordt behouden in combinatie met de onderhoudsvriendelijkheid en sterkte van het materiaal.
Silgranit PuraDur
De Silgranit PuraDur heeft enkel maar voordelen.
© Blanco

Kleur is troef

Blanco heeft voor ‘Silgranit’ een ruim kleurenpallet in de aanbieding om de spoeltafel op je interieur af te stemmen. Van fris wit voor een strakke look tot natuurlijke aardtinten en warm antraciet. Blanco heeft het allemaal! Naast de diverse kleuren biedt Blanco voor elke installatie een geschikte oplossing: van onderbouw tot vlakbouw en opbouw. De spoeltafels zijn beschikbaar met of zonder verlek en met 1 of 2 spoelbakken! Zet de puntjes op de i met een kraan in dezelfde kleur als de spoeltafel.

Meer info: Blanco

Folders over de keuken

Meer informatie op de website van deze bedrijven