Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
orgalux logo
X²O logo
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
De keuken

Silgranit, een steengoede spoeltafel in composiet

Eenvoudig in onderhoud, hittebestendig, krasvrij én duurzaam. Het zijn deze unieke eigenschappen die van Blanco’s materiaal ‘Silgranit PuraDur’ een topper in de keuken maken. De Duitse spoeltafelfabrikant is wereldwijd veruit nummer 1 in spoeltafels in composiet dankzij constante innovatie en verbetering van het materiaal. De spoelbak is vaak hét centrum van de keuken en moet dus niet alleen praktisch zijn, maar ook designmatig perfect in je interieur passen. Dat is geen enkele probleem dankzij de 9 beschikbare kleuren én bijpassende kranen.
Spoeltafels in Silgranit zijn samengesteld uit verschillende grondstoffen. Het harde graniet verzekert het krasvrije en breukvaste karakter van het product, terwijl het hoogwaardige acryl de verschillende bestanddelen levenslang bindt en een zijdezacht oppervlak garandeert. Door het gladde oppervlak heeft de spoeltafel immers geen poriën waar vuil in kan achterblijven en is hij dus vlekvrij en eenvoudig om te onderhouden. Bovendien is Silgranit PuraDur hittebestendig tot 280°C.

Constante verbetering en vooruitgang

Blanco was in 1981 het eerste bedrijf in de sector dat gekleurde, composieten spoeltafels op de markt bracht. Sindsdien heeft Blanco zijn materialen en producten verder ontwikkeld met innovatieve technologieën en vanuit de drijfveer: ‘comfort en kwaliteit dat in de keuken gezien mag worden’. Cruciaal is dat het steenachtige, warme karakter van Silgranit PuraDur wordt behouden in combinatie met de onderhoudsvriendelijkheid en sterkte van het materiaal.

Kleur is troef

Blanco heeft voor ‘Silgranit’ een ruim kleurenpallet in de aanbieding om de spoeltafel op je interieur af te stemmen. Van fris wit voor een strakke look tot natuurlijke aardtinten en warm antraciet. Blanco heeft het allemaal! Naast de diverse kleuren biedt Blanco voor elke installatie een geschikte oplossing: van onderbouw tot vlakbouw en opbouw. De spoeltafels zijn beschikbaar met of zonder verlek en met 1 of 2 spoelbakken! Zet de puntjes op de i met een kraan in dezelfde kleur als de spoeltafel.

Meer info: Blanco

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in