Scavolini verzoent glas en aluminium in de keuken

Gewijzigd op 1/01/1900

Crystal
www.scavolini.com
© Scavolini
Crystal
www.scavolini.com
© Scavolini
Crystal
www.scavolini.com
© Scavolini
Crystal
www.scavolini.com
© Scavolini
Het Italiaanse keukenmerk Scavolini stelt Crystal voor, een keuken naar een ontwerp van Vuesse. In deze exclusieve keuken zijn de deuren, werkblad en handgrepen volledig in glas uitgevoerd. In combinatie met aluminium reflecteert het materiaal het licht en vergroot het de ruimte.


De Crystal is een mooi voorbeeld van het streven van Scavolini om functionaliteit en design met elkaar te verenigen. De keuken biedt een evenwicht tussen functionaliteit en esthetiek door het grote gebruiksgemak van de glazen elementen en het sterke karakter van het materiaal.

De deuren zijn vervaardigd uit vlak of horizontaal gegraveerd glas en zijn beschikbaar in 12 opaaltinten en een semi-transparante etskleur. De kleur van het keukenkarkas zelf kan aluminiumgrijs of wit zijn.

Oog voor detail
In de Crystal is zelfs aan het kleinste detail gedacht. Zo is er de keuze tussen greeploze deuren of deuren met een glazen greep. Deze greep kan in aluminium, metaal of met een glasinleg in dezelfde kleur als de deuren voorzien worden.

Scavolini garandeert een volledig op maat gemaakte keuken dankzij de ruime combinatiemogelijkheden en de opties. Dit van kleine tot grote keuken, in een rechte lijn of met een eiland.
Crystal is de oplossing voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne, elegante en rationele keuken die beantwoordt aan hun persoonlijkheid en levensstijl.

Meer info: www.scavolini.com

Onze keukenspecialisten

Folders over de keuken

Meer informatie op de website van deze bedrijven