Aanbevolen partners

Zelfbouwmarkt logo
Decoratie

Programma Interieur Extra

Onder de noemer Interieur Extra kun je in de straten van Kortrijk ook design ontdekken. Curator Lowie Vermeersch haalt niet alleen de stad naar Interieur als beurs. Hij wil Interieur ook naar de stad halen. Vandaar dat hij onder de noemer Interieur Extra een oproep lanceerde naar bedrijven uit Kortrijk.

Programma Interieur Extra

De deelnemende ontwerpers, kunstenaars, organisaties en bedrijven aan Interieur Extra zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van een creatieve bijdrage aan de biënnale Interieur 2012, om een cultureel ‘landmark’ te worden.

Enkele interessante deelnemers:

  • Bhoom - Loofstraat 39/2, 8500 Kortrijk
    Minitentoonstelling met werk van ontwerper Gerd Couckhuyt. Deze ontwerper werkte onder andere voor Manutti (Belgische tuinmeubels), Forest Avenue (buitenmeubels), Modular lighting, Moon (meubels) en Wildspirit (stoelen)
  • Odilon Creations - Vaartstraat 130, 8500 Kortrijk
    Tentoonstelling en evenement over de integratie van hedendaagse organische materialen en natuurlijke elementen in de architectuur. Op een unieke locatie: binnenplein van de oude havenopslagplaatsen aan de Leie
  • Pop-It-Up wijnbar en kampeerhotel - Condédreef 97, 8500 Kortrijk
    Condé97 is een pop-up wijnbar en kampeerhotel, enkel te bezoeken tijdens de beurs Interieur 2012. Kamperen in een tentje in een oud tentenatelier. Er zijn 10 pimped-up tenten te huur!
Hou voor het meest recente en volledige programma van Interieur Extra de Calender in de gaten.

Alle programma's van Interieur 2012 op een rij

Meer beurzen en opendeurdagen?

Er bestaan heel wat beurzen en opendeurdagen. Habitos.be verzamelde alle (praktische) informatie van de bouwbeurzen, interieurbeurzen, tuinbeurzen, ... in binnen- en buitenland. Bekijk ons overzicht: van 'Batibouw' over 'Cocoon' tot 'Mijn Huis Mijn Architect'.

Beurskalender: Bouwbeurzen, interieurbeurzen, tuinbeurzen, ... en opendeurdagen

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in