Nieuwe ronde handdouche, buitengewoon opwekkend

Gewijzigd op 1/06/2015 door Daan Slingers

Vola , de Deense fabrikant van design kranen, douches en accessoires stelt in navolging van de ronde hoofddouche 060 de laatste nieuwigheden voor in de reeds uitgebreide, exclusieve douchereeks: de Round Series handdouche T60 en de glijstang voor handdouche T65.

Onze badkamerspecialisten

Vola round
© Vola
Beide producten sluiten perfect aan bij de esthetisch hoogstaande vormgeving en kwaliteitsvolle materialen gebruikt voor de vernieuwende ronde hoofddouche 060. Die ronde hoofddouche heeft dankzij de elegante en tijdloze eenvoud van het ontwerp reeds verschillende internationale design awards ontvangen. Wereldwijd kiezen gerenommeerde architecten voor deze producten om particuliere badkamers en hotelsuites luxueus en stijlvol in te richten.

De nieuwe ronde handdouche en glijstang, in combinatie met de ronde hoofddouche, bieden architecten en interieurarchitecten de mogelijkheid om een uniforme en functionele eenheid te creëren in hun ontwerp en zo zelfs hun meest veeleisende klanten te overtuigen. Vola gelooft in het principe dat eenheid en continuïteit esthetisch is en voor een evenwichtige geest zorgt. Het design en de functionaliteit van de eenheid te creëren in hun ontwerp en zo zelfs hun meest veeleisende klanten te overtuigen.  

Verminder stress

Vola producten helpen de dagelijkse stress te verminderen in een almaar sneller evoluerende wereld: de badkamer als rustpunt waar men even kan ontsnappen aan de drukte.
Vola round
© Vola
Deze unieke nieuwigheden blijven trouw aan de herkenbare proporties van de iconische kranen ontworpen door Arne Jacobsen reeds meer dan 45 jaar geleden. Dit creëert een visuele synergie waardoor ze zo harmonisch samengaan. De nieuwe Round Series handdouche vormt hierop geen uitzonderling. De T60 handdouche combineert de kenmerkende elementen van het Vola design – de cirkel en cilindrische vormen – met de functionele eenvoud om een deugddoende douchebeleving te creëren.

Natuurlijke aanvulling

De Round Series handdouche T60 is een natuurlijke aanvulling van de ronde hoofddouche 060. Ze hebben hetzelfde design DNA. De karakteristieke design elementen doorheen de Round Series zijn de sferische vorm en de elegante ring. De stijlvolle, dunne, cilindrische vorm van het handvat benadrukt het ontwerp van de sproeikop.

De handdouchehouder T68 is eveneens gebaseerd op de herkenbare Vola design elementen. De handdouchehouder is zo ontworpen dat houder en handdouche als het ware samensmelten tot een geheel. Dit zorgt voor horizontale eenheid met de bedieningsknoppen van de douche.

Optimale douche-ervaring

Optioneel kan ook de nieuwe glijstang T65 geplaatst worden. Met één hand kan de hoogte van de handdouche aangepast worden voor de optimale douche-ervaring. Zowel de nieuwe ronde handdouche T60 als de nieuwe glijstang T65 zijn ontworpen door Aarhus Arkitekterne.
Vola
© Vola
Vola biedt mogelijkheden zowel op esthetisch als op functioneel vlak met als doel het creëren van een verkwikkende en ontspannende ervaring voor lichaam en geest. De nieuwe Round Series handdouche verbruikt standaard 12 l/min. Er is ook een waterbesparend model dat 7.5 l/min. verbruikt.

Amper waterverbruik

Duurzaamheid door bewust waterverbruik is belangrijk voor Vola. Dit is slechts een onderdeel van een algemene benadering op bewust energieverbruik. De kwaliteitsvolle producten van Vola zijn ontwikkeld om generaties mee te gaan, waardoor de effecten op het milieu tot een minimum herleid kunnen worden.

Meer info: Vola

Folders over de badkamer

Meer informatie op de website van deze bedrijven