Binnenafwerking

Nieuw op Batibouw 2012: Nordex hertekent hedendaagse binnendeur

Aanbevolen partners

Logo ILWA keukens
Logo Nordex
Forbo flooring
Colora

Nordex, de Kempense producent van hoogwaardige binnendeuren, stelt op Batibouw 2012 in primeur haar strakke deuromlijstingen ‘Clip K’ en ‘Clip KIV’ voor, die speciaal voor de designdeurencollectie ‘G-Program’ van Nordex werden ontwikkeld.


Het nieuwe ‘Clip K’ systeem combineert de flexibiliteit en de vlotte montage van de succesvolle ‘Clip 6’ omlijsting met het strakke hedendaagse design van het minimalistische ‘Kozijn KR’. Sober, lineair, discreet, geraffineerd, en toch probleemloos geschikt voor nagenoeg alle bouwsituaties: een zeldzame combinatie! Met de aanvulling van de 'Clip KIV' variant kunnen daarenboven verschillend draaiende deuren in één ruimte toch allemaal in hetzelfde muurvlak worden geplaatst. Een heuse vernieuwing die de esthetiek van de hele ruimte ten goede komt.

‘Clip K’ en ‘Clip KIV’ zijn beschikbaar voor alle aangeboden standaard deurmaten: 5 breedtematen en 3 hoogtematen. Daarnaast is maatwerk mogelijk, tot zelfs plafondhoge uitvoeringen. De systemen kunnen afgewerkt worden met zowel strakke lak in diverse RAL-kleuren, als in diverse houtsoorten met transparante UV-werende vernis.

Meer info: Nordex


Nordex op Batibouw, paleis 3, stand 416
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in