De keuken

Nieuw op Batibouw 2012: Miele hangt onzichtbare plafonddampkap

In moderne en open keukens verstoort een zware dampkap het vrije zicht en het ruimtelijke gevoel. Miele ontwikkelde een revolutionaire oplossing hiervoor, die gebruiksgemak en design verzoent: de DA 2905 hoor je - of net niet - geruisloos werken op Batibouw 2012.
 

De DA 2905 is een volledig vlakke dampkap die hoog boven de kookzone in het interieur geïntegreerd wordt. De damkap vraagt slechts een geringe inbouwhoogte en wordt naadloos in een vals plafond geïnstalleerd, of – dankzij hun modulaire constructie –onopvallend in normale plafonds gemonteerd. Bovendien kan de motor decentraal worden opgesteld.
Dankzij de ‘meerzonerandafzuiging’ gaan esthetiek, functionaliteit en onderhoudscomfort hand in hand. De vier horizontale panelen die verkrijgbaar zijn in glas of inox, kunnen eenvoudig losgekoppeld worden én, net als de 10-lagige vetfilters, in de vaatwassers gereinigd worden. Bovendien leiden de extra aanzuigzones tussen de verschillende deco-panelen, in vergelijking met een klassieke randafzuiging, tot minder condensvorming aan de onderzijde van de dampkap. Met een snelkliksysteem verwijder je eenvoudig de roestvrij stalen vetfilters en reinig je ze in de vaatwasser. De geluidsisolatie zorgt voor een fluisterstille werking bij een uitzonderlijk hoge ventilatiecapaciteit. En de DA 2905 bespaart tot 70% meer energie: de high-tech gelijkstroommotor verbruikt minder stroom dan gewone dampkappen en vier highpower ledlichtjes garanderen een energiezuinige verlichting van de kookplaat.

Info: Miele

Miele op Batibouw, paleis 11, stand 113

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in