Nieuw op Batibouw 2012: Grohe laat kranen vol allure lopen

Gewijzigd op 1/01/1900

Kraan Allure Brilliant van Grohe
Zeg niet zomaar kraan tegen de Allure Briljant van Grohe. Deze eengreepsmengkraan – vormgegeven volgens een met facetten geslepen briljantje - is een echte blikvanger in de badkamer, want hij staat los in de ruimte en is voorzien van een voet om zo op de vloer te monteren. De Allure Briljant kraan voor bodemmontage past perfect bij een losstaand bad. <br /> Aanbevolen verkoopprijs: met handdouche er bij kost deze staande kraan ± 2 500 euro.
© Grohe

Als je van een gewone badkamer een privé-spa wil maken, dan is Allure Brilliant de perfecte kraan. Op Batibouw 2012 kun je hem in alle glans voor het eerst laten lopen.

Met zijn frisse vlakken, intrigerende hoeken en uitgesneden details illustreert Allure Brilliant de absolute precisie die enkel bereikt kan worden door vele jaren ervaring en passie voor innovatie. De facetten maken de kranen complex om te produceren, maar blijven eenvoudig in gebruik. Ze voegen een nieuwe dimensie toe aan badkamerdesign én aan water. Met kenmerken van geslepen edelstenen en met gestructureerde vormen straalt Allure Brilliant een architecturale aantrekkingskracht uit. 
Het meest buitengewone kenmerk van Allure Brilliant is de uitloop met het uitgesneden ‘Aqua Window’. Deze rechthoekige uitsparing biedt een uniek zicht op de waterstraal. De opening maakt het slanke design nog lichter en eleganter. De rechthoekige mousseur zorgt voor een esthetische, brede waterstraal. De kraan is een ontwerp van GROHE Design Studio, onder leiding van Paul Flowers.


Meer info: Grohe

Grohe op Batibouw, paleis 7, stand 211
 

Onze badkamerspecialisten

Folders over de badkamer

Meer informatie op de website van deze bedrijven