De badkamer

Nieuw op Batibouw 2012: Grohe laat kranen vol allure lopen

Aanbevolen partners

logo Franke
X²O logo

Als je van een gewone badkamer een privé-spa wil maken, dan is Allure Brilliant de perfecte kraan. Op Batibouw 2012 kun je hem in alle glans voor het eerst laten lopen.

Met zijn frisse vlakken, intrigerende hoeken en uitgesneden details illustreert Allure Brilliant de absolute precisie die enkel bereikt kan worden door vele jaren ervaring en passie voor innovatie. De facetten maken de kranen complex om te produceren, maar blijven eenvoudig in gebruik. Ze voegen een nieuwe dimensie toe aan badkamerdesign én aan water. Met kenmerken van geslepen edelstenen en met gestructureerde vormen straalt Allure Brilliant een architecturale aantrekkingskracht uit. 
Het meest buitengewone kenmerk van Allure Brilliant is de uitloop met het uitgesneden ‘Aqua Window’. Deze rechthoekige uitsparing biedt een uniek zicht op de waterstraal. De opening maakt het slanke design nog lichter en eleganter. De rechthoekige mousseur zorgt voor een esthetische, brede waterstraal. De kraan is een ontwerp van GROHE Design Studio, onder leiding van Paul Flowers.


Meer info: Grohe

Grohe op Batibouw, paleis 7, stand 211
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in