Mobiele wanden in de praktijk

Gewijzigd op 11/09/2013 door Daan Slingers

Met een mobiele wand kun je in één-twee-drie een ruimte in twee verdelen. Bijvoorbeeld om privacy te creëren of rust als je aan je bureau in de woonkamer wilt werken.
 • mobiele wand FacetDe Facet van Bloomming is een handige room divider en kan de keuken van de woonkamer scheiden. Facet is verkrijgbaar in verschillende maten waardoor je het 'gordijn' zo smal of breed mogelijk kunt maken als je wilt. Prijs op aanvraag via 3Form.
  © Bloomming
 • Facet openGeopend, zodat je zelfs met licht en schaduw kunt spelen.
  © Bloomming
 • Facet geslotenDe patronen kun je sluiten om toch afgesloten te zijn van de keuken.
  © Bloomming
 • BuzzizoneDe Buzzizone is een halfhoge, akoestische wand, die voor een stukje privacy in de woonkamer zorgt. Hij is licht en kleurrijk. Heel leuk is dat je er dingen op kunt vastprikken. Ideaal dus om een speelhoek, werkplek of leeshoek af te bakenen. De BuzziZone in zijn geheel kost 1.346,73 euro.
  © Buzzispace
 • BuzziscreenDit kamerscherm kun je met z'n aparte panelen doen uitkomen zoals je zelf wilt. De Buzziscreen is een hedendaagse interpretatie van de flexibele kamerverdeler. Sluit wel even de gordijnen vooraleer je achter het scherm gaat staan... Een basisopstelling van de BuzziScreen in klein formaat heb je vanaf 750 euro.
  © Buzzispace
 • Urquiola AmbienceEen kamerscherm in de badkamer is geen nieuw gegeven. Wel wanneer het is om de badkamer eventjes van de slaapkamer - de master bedroom - te scheiden. Eén paneel begint vanaf 1.690 euro (incl btw). De panelen zijn met een wolkenpatroon, spiegel of radiatorfunctie.
  © Hansgrohe
 • paneelgordijn AderbladDit paneelgordijn Åderblad verdeelt de kamer in twee. Het dessin op de witte achtergrond bepaalt de sfeer. 12,99 euro/stuk.
  © Ikea
 • ruimteverdeler Teracrea TreilleEen ensemble van plantenbakken om een plantaardige gordijn te creëren. De plantenmuur 'Treille' is gemaakt uit terracotta, nylon en staal.
  © Teracrea
Samenstelling: Kelly Cuypers - september 2013

Folders over binnenafwerking