Hightech afzuigkap in de keuken

Gewijzigd op 18/04/2012 door TiM Vanhove

Abel Falisse
www.abel-falisse.be
© Abel Falisse

Invoerder Abel Falisse voelt beter dan wie ook aan dat er steeds vaker vraag is naar technisch hoogstaand materiaal in de keuken. Zo is er de futuristisch ogende afzuigkap ‘Futura’ van Gutman.

De afzuigkap van glas en inox zit verzonken in het werkblad, en is dus onzichtbaar als hij niet gebruikt wordt. Tijdens het koken wordt de afzuigkap simpelweg omhoog gehaald uit het werkblad. Een optimale randafzuiging zorgt ervoor dat dit ‘downdraft’ systeem niet alleen mooi, maar ook uiterst functioneel is.
Bij Westahl wordt er een nieuwe inbouwoven aan het gamma toegevoegd. Het gaat om een multifunctionele oven van 90 cm breed, die 5 functies integreert: onderverwarming, statische onder- en bovenverwarming, geventileerde onder- en bovenverwarming, warme lucht en grill.
Nog blikvangers bij Abel Falisse zijn de Full height koelkast en diepvriezer van Viking. Veelal worden die twee aan elkaar gekoppeld, maar op vraag van de klanten zijn ze nu dus apart te verkrijgen. Koelkast en diepvriezer zien er stoer en robuust uit (210 cm hoog!), en kunnen een inhoud van maximum 800 liter bevatten.

Meer info: Abel-falisse.be
 

Onze keukenspecialisten

Folders over de keuken

Meer informatie op de website van deze bedrijven