De badkamer

Groter aanbod compact badkamermeubilair

X2O houdt steeds de vinger aan de pols betreffende de nieuwste badkamertrends. Zo breidt het assortiment badkamermeubilair met plaatsbesparende diepte (diepte minder dan 50 cm) gevoelig uit. Maak kennis met de nieuwe trends. 
De klant vond bij X2O al geruime tijd compacte meubelen in het budget- en mid segment, maar nu volgt ook het luxueuzere merk Balmani met ruime keuze compacte Mitra-meubelen in verweerde eik of lak (mat en glanzend). Deze meubelen zijn verkrijgbaar op diepte 40 en 46 cm en zijn combineerbaar met een tablet in composietmarmer met ingebouwde waskommen of met een tablet in graniet met opzetwaskom(men).

Halfvrijstaande baden in opmars

Het was voorheen voor de klant soms moeilijk kiezen tussen een vrijstaand of een hoekbad. Een vrijstaand bad oogt heel mooi, maar komt uiteraard het best tot zijn recht in een ruime badkamer. Met een hoekbad benut men de ruimte optimaal, maar dient men logischer wijze steeds verplicht in een hoek te plaatsen.

Met een halfvrijstaand bad van het merk Luca Varess is dit dilemma van de baan. Deze baden kan de klant vrij plaatsen tegen een muur, waardoor er langs weerszijden van het bad nog voldoende ruimte

Halfvrijstaande baden zijn verkrijgbaar in één- of tweepersoonsbad en zijn vervaardigd in acryl.

Meer info
: X2O

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in