Aanbevolen partners

Creemers interieurarchitect
Interieurarchitect

Gratis naar Woon Mooi met Habitos.be

Van 27 tot en met 30 oktober loopt in het Maastrichtsebeurscomplex MECC de woonbelevingsbeurs Woon Mooi. De beurs verenigt in verschillende werelden - ‘Interieur & Decoratie’, ‘Outlet’ en ‘Bouw & Tuin’ – standhouders uit de Euregio.


Woon Mooi valt op door de beleving en interactie die de bezoeker mag verwachten. Als bezoeker loop door verschillende werelden met ieder hun eigen sfeer: Interieur & Decoratie, Outlet en Bouw & Tuin. Daarnaast worden deze werelden samengebracht op verschillende belevingspleinen. Op deze belevingspleinen krijg je het gevoel onderdeel te zijn van een live woonprogramma! De persoonlijke interieuradviezen die normaal alleen voor de rijkeren onder ons of voor de uitverkorenen van een televisieprogramma zijn weggelegd, zijn tijdens Woon Mooi beschikbaar voor alle bezoekers. Beeldschone, professioneel aangelegde tuinen zijn van dichtbij te aanschouwen en er zijn dagelijks metamorfosedemonstraties in samenwerking met gerenommeerde partners. Hierbij wordt op een speciaal podium getoond hoe je met diverse eenvoudige middelen een kamer totaal kunt veranderen.


Galerij der stijliconen

Naast bovenstaande laagdrempelige acties voor een zeer breed publiek, kan ook de meer ervaren designliefhebber zijn hart ophalen tijdens Woon Mooi! Berden Wonen zorgt namelijk voor een unieke galerie van stijliconen. In een reis door de tijd komt u in aanraking met uiteenlopende designstukken van grote ontwerpers als Gerrit Rietveld, Le Corbusier, Eileen Gray en Charles Eames.


Gratis naar Woon Mooi

Habitos.be heeft 100 tickets te geef voor Woon Mooi. Interesse om een dagje naar Maastricht te trekken en je onder te dompelen in deze woonbelevenis? Stuur dan jouw adresgegevens naar wedstrijd at habitos.be. Wie weet trekt onze onschuldige hand wel uit de inzendingen.
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in