Vloeren

Forbo Flooring Systems lanceert een nieuwe collectie

Forbo Flooring Systems lanceert een nieuwe collectie akoestisch vinyl voor intensief gebruik, verkrijgbaar voor zowel verlijmde als loslegtoepassingen.

Sarlon 15dB, Sarlon 19dB, Modul’up 19dB en Modul’up compact

Deze zeer ruime collectie omvat meer dan 90 kleuren, waaronder nieuwe designs en tinten. Wat maakt de collectie zo uniek? Wel, alle kleuren zijn verkrijgbaar in de 4 constructietypes: akoestisch, compact, verlijmd of losleg, dat betekent dus meer dan 360 mogelijkheden.

Diversity, better together.

Voor dit enorme assortiment is dit motto vanzelfsprekend. Het unieke zit hem niet alleen in het feit dat het in vier constructies verkrijgbaar is, maar ook omdat de designs op elkaar inspelen. In 'kubik' zijn bijvoorbeeld elementen van andere patronen, zoals 'doodle', verwerkt. Bovendien zijn de kleuren mooi op elkaar afgestemd, zodat elke combinatie perfect past.

De producten zelf hebben hun nut al veelvuldig bewezen. Sarlon 15dB staat bijvoorbeeld bekend als de beste oplossing voor wie een akoestische, zwaar belastbare vloerbekleding nodig heeft. De lage rest indrukken maakt dat de vloer perfect geschikt is voor zware belastigen. De geluiddemping van 15 dB zorgt dan weer voor extra comfort. Hetzelfde geldt voor de 19dBversie: deze is meer gericht op geluiddemping, maar de gevoeligheid voor restindrukken is minimaal voor een product met deze akoestische eigenschappen.

Modul’up tilt loslegvloeren naar een ongezien niveau.

Het unieke concept van een lijmvrije vloer was al een optie in de collectie van Forbo Flooring Systems, maar door het enorme succes is dit product uitgegroeid tot een volwaardige categorie. Het aantal designs in deze collectie is sterk gegroeid en dankzij de akoestische en compacte constructietypes is er een oplossing voor elk gebouwtype. Modul’up is verkrijgbaar in twee versies: 19dB en compact. Loslegvloeren passen helemaal bij de duurzaamheidsdoelstellingen, want dit circulaire product kan worden weggenomen en vervangen of gerecycleerd na gebruik. En als het nieuwe vloerelement van hetzelfde type is (bijv. loslegvloer na loslegvloer), vervangt u de vloer nóg sneller. Dit kan zelfs zonder stilstandtijd: winkels kunnen gewoon open blijven terwijl de vloer wordt geplaatst en u kunt er meteen over lopen.

Xtrem PUR-lak

Voor deze producten is een nieuwe lak ontwikkeld met zeer doeltreffende oppervlaktebescherming, gebaseerd op dubbele uithardingstechnologie (laser + uv). Deze lak biedt de ultieme bescherming tegen vlekken, krassen en slijtage en werkt de vloer af met een prachtige matte look. De vloer blijft er nog vele jaren lang schitterend uitzien, zelfs in drukke of veeleisende ruimtes.

Bron: Forbo

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in