Een regenboog van handdouches: Grohe brengt kleur in de badkamer

Gewijzigd op 1/01/1900

Handdouche Icon uit Rainbow Collection
Handdouche Icon uit de Grohe Rainshower Rainbow Collection
© Grohe
Kleurrijke handdouche uit Rainbow Collection
Kleurrijke handdouche Icon uit de Grohe Rainshower Rainbow Collection
© Grohe

Geel voor de zon, rood voor de liefde of mysterieus blauw... Het leven zit vol kleur en iedereen heeft een lievelingskleur. Dus waarom niet de dag beginnen¬ met een vrolijk vleugje kleur? De splinternieuwe Grohe Rainshower Rainbow Collection biedt alle kleuren van de regenboog in combinatie met een hoogglanzend chromen handgreep.


De Grohe Rainshower Rainbow Collection bestaat uit zes verschillende kleuren en is een onvervalst design hoogstandje. En welke van de zes nieuwe kleuren u ook kiest, trendy doucheplezier is gegarandeerd. Toegegeven, de handdouche ziet er wat ongewoon uit, met dat gat in het midden. Maar dat doet niets af aan de prestatie en kwaliteit van de handdouche.

 

Design, kleur en technologie in harmonie

Zoals alle Grohe douches is de Rainshower Rainbow Collection uitgerust met de waterbesparende DreamSpray technologie voor een perfecte waterverdeling over alle sproeigaatjes. Standaard verbruikt deze spaardouche slechts 9,4 l/min. Stel je de EcoButton in op de minstand, dan daalt het waterverbruik onmiddellijk met 40%, terwijl je douche even plezierig blijft. De aangename straal heeft nog altijd de perfecte kracht – een echt slim waterbesparend design.
De Grohe Rainshower Rainbow Collection geeft niet alleen een streepje kleur aan iedere badkamer, maar staat ook borg voor langdurig doucheplezier.

 

Meer info: Grohe - Habitos  – Douches  – De badkamer  

Onze badkamerspecialisten

Folders over de badkamer

Meer informatie op de website van deze bedrijven