Verf en behang

Denim Drift kleur van 2017

Aanbevolen partners

Colora
Groot nieuws! Levis verkoos Denim Drift als Kleur van het Jaar 2017: een blauwgrijze kleur dat een nieuw licht in huis brengt. De kleur in je interieur integreren hoeft niet moeilijk te zijn. Dat bewijst dit overzicht van spraakmakende designproducten with a touch of Denim Drift!

Melkkrukje

Alain Gilles – sterontwerper van BuzziSpace die de interieurtrends op de voet volgt – bedacht de BuzziMilk. Een luxueuze designstool die doet denken aan de melkkrukjes die je vroeger op het plattenland vond.

Daarmee biedt BuzziSpace een interieur-object voor op kantoor of voor bij je thuis. Makkelijk te ‘verstoppen’ onder tafel of om in the spotlight te zetten!

Binnenstebuiten

Deze flinke fauteuil van Durlet heeft een eigenzinnige eigenschap: het frame is namelijk naar buiten gebracht. Zo dient het ook als armleuning, dragend element en esthetisch accent. De vloeiende buis houdt de kussens als het ware gevangen.

Een ingenieuze interpretatie van de clubfauteuil met een knipoog naar de klassieke loungestoel. Bertus sleepte niet voor niets een Red Dot Design Award in de wacht. De zachte blauwe kleur werkt rustgevend in je interieur.

Een nieuwe dimensie met Monochrome

Arte creëerde Monochrome, een nieuwe reeks muurbekleding met een luxueuze afwerking. De collectie geeft monochrome tinten een nieuwe dimensie dankzij een unieke techniek met reliëfinkten. De blauwgrijze kleur is duidelijk terug te vinden in de dessins Rondo en Grace.

Met Grace hoef je geen groene vingers te hebben om de natuur in huis te halen. De weelderige print heeft in combinatie met de pasteltinten een gemoedelijke uitstraling. Grace heeft een heel natuurlijk verloop, als een klimplant, en siert elke muur.
Altijd al gedroomd van een eigen mozaïek in je huis? In de Romeinse tijd was het de gewoonte om luxueuze villa’s te versieren met allerlei mozaïeken. Intussen worden deze tekeningen als ware kunstwerken aanzien.

Arte creëerde Rondo, een muurbekleding met mediterrane invloeden om op een eenvoudige manier een mozaïektekening in huis te halen.

Meer info: Levis

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in