Compleet Wonen Keukens in preview

Gewijzigd op 11/06/2013 door Gretel Kerkhofs

Ben je jouw keuken aan het renoveren en zoek je leuke ideeën? Blader dan eens door Compleet Wonen Keukens. Het magazine ligt in de winkel, maar bij Habitos.be krijg je naar goede gewoonte weer een preview, ditmaal met een unieke keukenlijn geïnspireerd door Verner Panton, een afzuigkap die wel een lamp lijkt kookfornuis en toestellen die mekaar helpen.

Onze keukenspecialisten

Keuken met oranje accenten geïnspireerd door Verner Panton.
Deze keuken van Kvik is geïnspireerd door de ontwerpen van Verner Panton.
© Kvik

Kleur je keuken

Het Deense keukenmerk Kvik introduceert een gloednieuwe, unieke keukenlijn naar het ontwerp Geometri 1 van Verner Panton, een van de meest vooraanstaande Deense designiconen.

Naast de collectie kastdeuren met het typische Verner Panton-patroon is er ook een serie spatwanden ter bescherming van het werkblad rond de kookplaat en de spoelbak. De deuren en spatwanden zijn gemaakt van 16 mm gelamineerde spaanplaat. De rand is van hoogglans acryl en de voorzijde bestaat uit 3 mm ongehard glas met een zeefdruk aan de achterzijde.

Iedereen kan hiermee zijn keuken pimpen, want de elementen zijn ook in een bestaande keuken gemakkelijk te plaatsen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins.
Dampkap of lampenkap
© GF

Afzuigkap of lampenkap?

Het lijkt wel een design lichtarmatuur te zijn boven je kookplaat, deze afzuigkap ‘Solid-O’ van GF. De keukenbouwer, gespecialiseerd in ontwerpen met composiet, lanceert een afzuigontwerp dat zich prima leent boven een kookeiland vanwege zijn decoratieve uitstraling.

De afzuigkap kreeg een strak vormgegeven behuizing dat volledig uit duurzaam en massief composiet, dat erg geschikt is voor minimalistische, naadloze ontwerpen. Bovendien is het zeer gemakkelijk in onderhoud. Het binnenwerk van de dampkap zorgt voor optimale afzuiging en heeft geïntegreerde verlichting.
Green Kitchen 6the sense
© Whirlpool

Toestellen die elkaar helpen

Whirlpool lanceert een nieuw energiezuinig concept waarbij het energieverbruik van de vaatwasmachine daalt dankzij de koelkast.

Als je de vaatwasmachine 6thSense® PowerClean en de combikoelkast 6thSense® Fresh Control aan elkaar koppelt, zal de restwarmte die de koelkastcompressor genereert, gebruikt worden om het water van de vaatwasmachine op te warmen.
Magazine Compleet Wonene Keukens 2013-2014
© Frank Tack - Jonah Samyn

Compleet Wonen - Keukens

Deze producten zijn verschenen in het nieuwe nummer van Compleet Wonen - Keukens. In dit nummer vind je nog heel wat andere nuttige informatie en ideëen over keukens.

Folders over de keuken

Meer informatie op de website van deze bedrijven