Collection 2 Life: glazen douches op maat

Gewijzigd op 11/02/2013 door Gretel Kerkhofs

Douchewanden voor een ruime inloopdouche hebben vaak standaardmaten. Bij Duscholux introduceren ze de op maat gemaakte douchewanden, uit veiligheidsglas.

Onze badkamerspecialisten

Collection 2 Life
Glazen douche op maat
© Duscholux
Collection 2 Life
Glazen douche op maat
© Duscholux
Collection 2 Life
Glazen douche op maat
© Duscholux

Grote binnenruimte

Douchen is één van die kleine verwennerijen die het leven van elke dag pit geven. ’s Ochtends maakt een douche ons zachtjes wakker en bezorgt ze ons een oneindig gevoel van frisheid en welbehagen. Na een lange werkdag gaat er niets boven een douche om vermoeidheid en stress te verjagen, het lichaam te ontspannen en de geest tot rust te brengen. Wie ten volle wil genieten van dit persoonlijke moment van ontspanning, moet zich tijdens het douchen makkelijk kunnen bewegen, zonder bij het minste gebaar tegen de wanden te stoten. De binnenruimte van de douche is dus uitgegroeid tot een belangrijk criterium.

Royale douchewanden

De douchewanden uit de Collection 2 Life van Dusholux beantwoorden perfect aan deze actuele vraag naar ruimte en bewegingsvrijheid: deze royale douches in hoogwaardig veiligheidsglas worden volledig op maat ontworpen, zodat ze precies de ruimte bieden die de gebruiker nodig heeft. Met hun heldere en rechtlijnige design gaan ze elegant op in elk type van badkamer. Bovendien biedt Collection 2 Life een grote keuze uit profielen en scharnieren zodat we de douche helemaal op onze persoonlijke smaak kunnen afstemmen. Een douche uit het gamma Collection 2 Life kan worden gemonteerd op een douchebak of meteen op een afgewerkte vloer (walk-in douche).

Alle Dusholux-producten worden met zorg vervaardigd uit nobele materialen. Een waarborg voor duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid zonder weerga.

Folders over de badkamer

Meer informatie op de website van deze bedrijven