Cayono, de nieuwe standaard voor het bad van morgen

Gewijzigd op 11/12/2013 door Daan Slingers

Met Cayono breidt Kaldewei haar collectie uit met een comfortabel ligbad, dat alles in zich heeft, om een klassieker te worden. Het model uit de Kaldewei Advantage Collection overtuigt door een modern design en compromisloze kwaliteit. De Cayono is perfect geschikt om ook in standaard badruimten een uitnodigende wellness-atmosfeer te creëren.

Onze badkamerspecialisten

Cayono
Cayono, een ligbad van de hoogste kwaliteit. 
© Kaldewei
Met de in vijf verschillende afmetingen – 150 x 70 cm, 160 x 70 cm, 170 x 70 cm, 170 x 75 cm en 180 x 80 cm – leverbare Cayono presenteert Kaldewei een flexibele oplossing voor de kleine badruimte en de ruimere gezinsbadkamer. In alle maatuitvoeringen biedt de Cayono dankzij zijn royale binnenmaten alle ruimte voor het baden.

Een vlakke badbodem, die desgewenst kan worden uitgevoerd met een antislip-emaillering, maakt bovendien comfortabel en veilig douchen mogelijk. De brede kuiprand aan het voeteneinde is niet alleen een handig lekvlak, maar ook bijzonder geschikt voor het aanbrengen van badarmaturen.

Maar niet alleen vorm en functionaliteit, ook de materiaalkwaliteit is een doorslaggevend criterium voor het comfortpotentieel van een ligbad. Per slot van rekening is volmaakte ontspanning alleen mogelijk, wanneer men zich rondom helemaal veilig voelt. Het porievrije, hygiënische oppervlak van kostbaar Kaldewei staal-emaille 3,5 mm vormt een schitterende basis voor een uitnodigend wellnessbad in de Cayono. Op het emaille-oppervlak krijgen bacteriën geen enkele kans om zich vast te nestelen – een geruststellende gedachte, juist in het bad.

Watervlekken zo weg

Opgedroogde watervlekken en kalkresten laten zich heel gemakkelijk verwijderen met een zachte, vochtige doek. Het gebruik van scherpe en milieuverontreinigende reinigingsmiddelen is niet nodig. Zo vertoont de kuip van Kaldewei staal-emaille zelfs bij intensief gebruik en frequente reiniging geen gebruikssporen – vandaar de 30-jarige garantie. 

Meer info: Kaldewei

Folders over de badkamer

Meer informatie op de website van deze bedrijven