Bloom laat je kinderen dromen

Gewijzigd op 1/01/1900

Beaneasy
Beaneasy
© Bloom
Alma
Alma
© Bloom
Luxo
Luxo
© Bloom

Welke ouder droomt niet van een goede nachtrust voor zijn kind? Bloom maakt voor elke mama en papa die droom werkelijkheid. De designfabrikant ontwierp meubels voor de kinderkamer op maat van allerkleinsten en de al iets grotere spruiten.


Beaneasy, dromen in mama’s schoot

De Beaneasy is een babykamer om onmiddellijk verliefd op te worden. Het is exclusieve en opvallend kleurrijke kinderlijn. Het bevat het bedje Dream, de commode Hug en de kast Hide. De organische vormgeving is geïnspireerd op de moederschoot en doet denken aan de vorm van een boon of het golven van de zee. De zachte belijningen en afgeronde hoeken zijn bovendien extra veilig.


Alma, het grote bed

De minimalistische vormgegeven Alma ledikant met bijpassende commode behoort tot de paradepaardjes van Bloom. Door het houten spijlenbedje aan te zijkant weg te halen, kan je omtoveren tot peuterbed. Kinderen van twee kunnen zo in een handomdraai in een ‘groot bed’ slapen. De ledikant als de commode zijn verkrijgbaar in wet en grijs.


Luxo, van babybedje tot juniorbed

Ook de Luxo is een bed dat mee groeit en kent tevens een bijpassende commode. Met het Luxo Sleep ledikant wordt de lieve uitstraling van een babykamer gecombineerd met een eigentijds ontwerp. Tegelijk strak en voorzien van golvende lijnen.


Meer info: Bloom