Bouwbeurzen

BIS 2016

BIS-beurs 2016

Plannen om te renoveren of je woning opnieuw in te richten en op zoek naar informatie? Zak dan tussen 8 en 16 oktober af naar Flanders Expo in Gent voor de 28ste editie van bis. Je kunt er 9 dagen lang terecht bij 480 exposanten voor informatie en inspiratie.

Bis belooft dit jaar ideeën om te (ver)bouwen, te renoveren of je woning opnieuw in te richten. Maar ook verrassende nieuwigheden en gericht advies. de Vlaamse bouwbeurs zet dit jaar ook sterk in op inspiratie. Die vind je bij 480 exposanten. Ze tonen onder meer slimme domotica, verrassende tuinarchitectuur, trendy keukens, stijlvolle badkamers, energiezuinige bouwprocédés, nieuwe bouwmaterialen, stemmige verlichting …

Maak kennis met de vakman

Op bis vind je niet alleen alle bouwmaterialen, -producten en -technieken, maar ook de vakmensen die ze kunnen installeren. Van bakstenen, hout, parket tot trappen, badkamers, keukens over verwarming en elektrische installaties ...

[email protected]

Maar bis is meer dan informatie en inspiratie. Heel wat bedrijven pakken op bis ook uit met nieuwe producten. Ontdek de nieuwe producten die de fabrikanten op bis voorstellen.

[email protected]

Op zoek naar persoonlijk advies? Reserveer dan jouw tijd bij een specialist. In hal 2 en op enkele stands kun je bij specialisten terecht voor een objectief antwoord op maat. Want bouwen of verbouwen is complex. De wetgeving verandert, energienormen verstrengen, technieken en materialen worden almaar performanter … Volgende partijen staan klaar om je van antwoord te dienen:
 

 • het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB)
 • de Orde van Architecten
 • studie- en adviesbureau Profex en Reni
 • Er is dagelijks een advocaat aanwezig om je te helpen met het (ver)kopen of (ver)huren van vastgoed op de stand van het CIB (de Confederatie van Immobiliënberoepen van België).
 • Het Vlaams Energieagentschap (BENOveren en het Renovatiepact)
 • Steunpunt Duurzaam wonen en bouwen West- en Oost-Vlaanderen (hal 1): duurzaamheid.

Via bisbeurs.be kan je gratis een afspraak maken met de specialist van je keuze, die je 20 minuten lang gratis persoonlijk advies zal geven.

 

BIS praktisch

Waar?
Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent

Wanneer?
Van zaterdag 8 tot en met zondag 16 oktober 2016

Openingsuren
 • Week: 13u – 18u30
 • Weekend: 10u – 18u30 (met gratis opvang van kinderen tussen 4 en 10 jaar, maximum 3 uur)
 • De nacht van bis op vrijdag 14 oktober: open tot 23u
Toegangsprijs
 • Volwassenen: 12 euro
 • Kinderen tot 16 jaar: gratis (indien vergezeld van ouders)
Online ticket
Koop je ticket online op bisbeurs.be en krijg een korting van 3 euro én een gratis boekenpakket ter waarde van 10 euro dankzij Bouwinfo.be! In het boekenpakket vind je informatie over het (ver)bouwproces, van de aankoopprocedure tot de financiering, de noodzakelijke documenten en regelgeving, alle bouwmaterialen en systemen, bouw- en renovatiepremies.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in