Aanbevolen partners

Logo Nordex
Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Forbo flooring
Vloeren

Beltrami wint Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Award 2011

Donderdag 31 maart werd op het mvo event ‘Duurzaam is gewoon doen’ in Kortrijk Expo de MVO Award 2011 uitgereikt. Beltrami werd beloond met de MVO Award voor de inspanningen inzake duurzame natuursteen. De jury was vooral onder de indruk van het innovatieve karakter van het project in de eerder traditionele bouwsector.

Als groothandel in natuursteen met vestigingen in België, UK, Polen en Frankrijk en Italië hecht het familiebedrijf groot belang aan lange termijn samenwerking met medewerkers, klanten en leveranciers.
In 2008 werd dit engagement gebundeld in een concreet MVO beleid waarbij een interne werkgroep van enthousiaste medewerkers rond verschillende projecten inzake duurzaamheid actief is.

De verantwoordelijkheid inzake milieu, economisch en sociaal vlak blijft echter niet gelimiteerd tot de eigen ‘bedrijfsgrenzen’. In samenwerking met een Nederlandse werkgroep ( WGDN ) en ETI in UK, wil Beltrami de wantoestanden in zijn aanvoerketen in oa. India & China aanpakken.
Dit is een complex proces van lange adem maar essentieel voor een evenwichtige manier van handel drijven op lange termijn.

Beltrami investeerde ook in een duurzaam kantoorgebouw en een groene vloot.
In 2010 werd het familibedrijf beloond voor zijn inspanningen en geïntegreerd MVO-beleid door de toekenning van het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen.


Meer info: Beltrami

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in