Baden in bekroond Belgisch design

Gewijzigd op 1/01/1900

Badkamer
CX badkamer
© Duscholux
Douche
Douche CX
© Duscholux
Spiegel
Spiegel CX
© Duscholux

De CX badkamerserie, het resultaat van een unieke samenwerking tussen het Belgische architectenbureau Conix en Duscholux, heeft een Good Design™ Award behaald. Het ultramoderne, gestroomlijnde design creëert een ruimtelijk effect dat je niet meer loslaat.

Het basisconcept van de collectie is gebaseerd op het principe van origami. Door het materiaal te benaderen als een blanco blad papier en het te behandelen volgens een snij- en vouwproces, creëerden we een nieuwe vormentaal gekenmerkt door de gelimiteerde mogelijkheden van papierbewerking. Het pure, minimalistische ontwerp creëert net het tegenovergestelde effect: een aangename, warme atmosfeer.
 

Contrast

Deze pure, minimalistische badkamer oogt misschien koel maar brengt net het tegenovergestelde, warme gevoel teweeg. Deze dualiteit wordt nog extra onderstreept door het contrast tussen de witte elementen (bad, douchebak, wastafel) en het Cleartec spiegelglas. De CX Bad-Series bestaan uit een vrijstaand bad, een wanddouche en een geïntegreerde dubbele wastafel.


Meer info: Duscholux

Onze badkamerspecialisten

Folders over de badkamer

Meer informatie op de website van deze bedrijven