Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

2016 kleurt Ochre Gold! Wat? Ontdek de schitterende kleur hier

Het gouden uur is aangebroken: de Levis Kleur van het Jaar is Ochre Gold, een goudachtig okergeel dat gegarandeerd de aandacht zal trekken in jouw interieur. King George zocht en vond verschillende designelementen with a touch of Ochre Gold.

Levis Kleur van het Jaar 2016

‘Copper Blush’ maakt dit jaar plaats voor een opvolger: ‘Ochre Gold’. Elk jaar gaat het Global Aesthetic Center van AkzoNobel, het moederbedrijf van verfmerk Levis, wereldwijd op zoek naar dé kleur die de tijdsgeest symboliseert en die dat jaar overal aanwezig zal zijn. Voor het Global Aesthetic Center was het duidelijk dat één trend in alle stromingen voorkwam: goud.

Uit het brede palet aan tinten dat uit de brainstorm van de kleurexperts en trendwatchers naar voren kwam, kozen ze precies dat ene geel dat de invloed van goud het best vertegenwoordigt: ‘Ochre Gold’ is fel genoeg om de aandacht te trekken, terwijl je de kleur toch op allerlei manieren kunt toepassen, zoals ton sur ton of gecombineerd met natureltinten.

‘Ochre Gold’ is vanaf 1 oktober 2015 verkrijgbaar op het gehele Levis Mengmachine-assortiment. Meer info op de site van Levis of in uw dichtstbijzijnde Levis verdeelpunt.

No more Monday blues

De winter, dat is gezellig lang tafelen met vrienden. Deze Monday Mustard is daarvoor uit het juiste hout gesneden. De stoel heeft een stoere en energieke uitstraling, wat je eethoek net dat tikkeltje specialer maakt.

Monday Mustard van FEST Amsterdam. Beschikbaar met of zonder armleuningen.

Tea time is now

Om het 30-jarig bestaan van de iconische “9093” ketel te vieren van Alessi, werd het vogeltje dat zachtjes fluit als het water kookt getransformeerd tot “Tea Rex”.

Het evolueerde in een mythologisch, prehistorisch en tegelijk bijna futuristisch wezen: een draak met zijn typerende jade groene kleur, maar ook in een limited edition met twee gouden fluitjes: het originele vogeltje en een gouden draak.

Frankie says relax

De feestelijke accessoires van FEST Amsterdam maken het plaatje compleet. Geef sfeer aan je interieur met een van deze prachtige gouden Frankie-kaarsenhouders. Een absolute aanwinst die perfect staat op een eettafel of kast.

Yellow madness bij BuzziSpace

De collectie BuzziNordics, in samenwerking met het Deense Kvadrat, kreeg een heuse make-over. Het hout van die collectie in Scandinavische stijl kreeg een kleurtje, en in samenwerking met Kvadrat bestaat de bekleding nu uit felgekleurd, duurzaam textiel in Memphis-stijl.

Deze gele armstoel brengt zeker en vast leven in je interieur.

Goud aan de muur

Goud- en metaalaccenten zijn weer helemaal terug in het interieur. Een duotone fruitschaal met gouden binnenkant? Een Tom Dixon-accessoire? Of de schakelaar alu gold van Niko in de reeks Pure, een subtiele schakelaar met matte goudglans die de trendy goudaccenten in je interieur samenbrengt.

Speciaal op vraag van architecten is ook de toets in goudlook, wat voor één sterk geheel zorgt.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in