Help de trappen van AVC aan een naam

Naar aanleiding van Batibouw 2013 pakt AVC uit met twee nieuwe trappen. De ene trap heeft een ronde vintage look terwijl de andere uit driehoeken is opgebouwd. We zien er als het ware een zaagblad in. De treden van allebei de trappen bestaan uit aluminium en solid surface, een massief, niet-poreus en in de massa gekleurd plaatmateriaal. Nog 1 ding, de trappen hebben nog geen naam. Deze mag jij verzinnen.
De trapbomen zijn sierlijk en elegant. Toch voelt de trap, door het gebruik van gelakt metaal, uiterst stevig en stabiel aan. Op Batibouw toont de fabrikant beide trappen volledig in het wit. Uiteindelijk heeft de klant de keuze uit een uitgebreid pallet aan kleuren. Verschillende kleuren in één trap combineren, behoort eveneens tot de mogelijkheden. En zo kan elke trap perfect in elk interieur ingepast worden. Het is immers zeer kenmerkend voor alle trappen van AVC dat die een wezenlijk onderdeel van het interieur vormen.

Door hun lichtheid en tijdloos karakter moeten ze helemaal niet ergens weggestopt worden. Ze dragen tot een aangename leefomgeving bij.

Verzin de naam

Alles aan de nieuwe producten is volledig af. Enkel een naam ontbreekt nog. En zo pakt AVC met een wedstrijd op haar stand uit. Wie een goede naam bedenkt voor een van de trappen valt in de prijzen.

Meer info: AVC

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in