Economie

Steunpunt Dubolimburg geeft gratis planadvies op Bouwinnovatie 2010

Heb je concrete (ver-)bouwplannen of een concrete vraag rond isolatie, zonne-energie, verwarming, warmtepompen en/of premies ? Dan kan je een gratis quickscan van je (ver-)bouwplan reserveren tijdens Bouwinnovatie in de Grenslandhallen in Hasselt.


Steunpunt Dubolimburg geeft je tijdens de beurs snel en efficiënt een overzicht van de kostenbesparing die je kan doen met een minimum aan investering.


Wat is een Quickscan?

Een professioneel adviseur van Dubolimburg bekijkt samen met jou - gedurende 20 minuten - je (ver-)bouwplan op het vlak van duurzaam bouwen en wonen. Naast de klassieke thema’s zoals energie- en waterbesparing komt ook materiaal- en ruimtegebruik aan bod. Daarnaast is er aandacht voor de fysieke inplanting van het gebouw, daglicht, binnenluchtkwaliteit en aanpasbaarheid en toegankelijkheid. Waarde van een Quickscan: 100 euro.


Geld besparen!

Het advies legt de nadruk op maatregelen met een grote winst op comfort, energie- en watergebruik met een beperkte investering zodat de meerinvestering zich op korte termijn terugverdient in de energie- en waterrekening. Achteraf krijg je van de adviseur een op maat gemaakt advies met nuttige tips en tricks, én een infopakket.


Hoe reserveer je een gratis Quickscan?

Telefoneer voor 28 januari 2010 naar Steunpunt Dubolimburg (011-517 057)
en maak meteen een afspraak voor een van de Bouwinnovatie-dagen. Reserveer tijdig, want het aantal plaatsen is beperkt. Breng ook zeker je (ver)bouwplan en eventueel enkele foto’s mee.
De beursstand van Steunpunt Dubolimburg vind je aan de Esplanade in de Grenslandhallen.
Alle info: www.dubolimburg.be.


Bouwinnovatie praktisch

De beurs is geopend op:

30 januari van 10 tot 19 uur
31 januari van 10 tot 19 uur
1 februari van 13 tot 20 uur
5 februari van 13 tot 21 uur
6 februari van 10 tot 19 uur
7 februari van 10 tot 19 uur
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in