Aanbevolen partners

Logo Groupe Atlantic
Antargaz
bulex
Logo Bosch
Energie

BEN bouwen met Sibomat

Vanaf 2021 moeten alle nieuwbouwwoningen in België “Bijna Energie Neutraal” of BEN zijn. Dit betekent dat een huis dankzij zijn opbouw en thermische isolatie bijzonder weinig energie verbruikt voor verwarming, koeling, ventilatie en warm water. De benodigde energie is hoofdzakelijk afkomstig van hernieuwbare bronnen.
Sibomat dat al sinds 1979 klanten inspireert om te bouwen met plezier, is één van die innoverende bouwfirma’s die er in slaagt de huidige en toekomstige normen vlot te halen dankzij houtskeletbouw.

Energiezuinige en duurzame woningen

Houtskeletbouw biedt tal van voordelen: een lagere energierekening, super geïsoleerde wanden én een comfortabel binnenklimaat. Of BEN-bouwen moeilijker en duurder is? Niet bij Sibomat. We bouwen al heel wat jaren energiezuinig en duurzame woningen. Bovendien houden we de vinger aan de pols van de technologische evolutie. Dankzij onze aanpak en ervaring is BEN bouwen niet duurder dan gewoon bouwen.

Bouwen met Sibomat betekent een nagenoeg onbeperkte vrijheid op het vlak van stijl, indeling en afwerking. We bouwen elke woning op maat van de klant, met een vast budget, een vaste timing en opmerkelijk veel service.

Meer weten? Neem dan contact op met Sibomat

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in