Vaillant geeft vijf jaar garantie

Vaillant is zo zeker van de kwaliteit van zijn producten dat het vijf jaar garantie biedt op de condensatiegaswandketels ecoTEC en ecoTEC exclusive Green iQ (tot 37kW). Het aanbod is geldig tot het einde van het jaar.
ecoTEC exclusive
ecoTEC exclusive
© Vaillant
  • EcoTEC plus

    Deze condensatiegaswandketel moduleert tussen 20% en 100% van zijn vermogen. De ketel condenseert eveneens voor de productie van sanitair water, waardoor hij nog zuiniger is op het gasverbruik. Dankzij zijn ingebouwde hoogrendementspomp en zijn herwerkte elektronica zorgt de ecoTEC plus ook voor een besparing van tot € 75 elektriciteit per jaar.
  • EcoTEC Exclusive

    Deze variant van de ecoTEC maakt gebruik van het gloednieuwe 'all-gas'-systeem, dat zorgt voor maximale efficiëntie: hij moduleert tussen 10 en 100% van zijn vermogen en verlaagt dus het gasverbruik. De ingebouwde internetmodule VR 900 gecombineerd met de multiMATIC VRC 700-regeling maakt het mogelijk de condensatieketel vanop afstand te bedienen met een smartphone of tablet vanop met de multiMATIC-app. Tot slot is hij voor 85% gemaakt uit reclycleerbare materialen. Hierdoor is de ecoTEC exclusive het eerste product in België dat het Green iQ-label van Vaillant draagt.
  • Warmtepompen

    Verder ontdekt u dit jaar bij Vaillant de intelligente warmtepompen flexoTHERM exclusive en flexoCOMPACT exclusive en hun Green iQurios-label en de binneneenheid uniTOWER voor de lucht-waterwarmtepomp. 

Stand: 12-403 of Vaillant.be