Batibouw 2016

Van donderdag 25 februari tot en met zondag 6 maart 2016 zwaaien de deuren van Brussels Expo open voor de 57ste editie van Batibouw. De beurs staat dit jaar in het teken van vernieuwing, dat is op verschillende manieren merkbaar. Wat ongewijzigd blijft is het recept: om en bij de 1.000 exposanten verspreid over 12 paleizen bieden je alle informatie en producten voor uw bouwproject of renovatie. Wij maken je graag wegwijs via dit dossier.

Batibouw
© Batibouw

Thema's

1. Laat u goed omringen van A tot Z

Met dit thema wil Batibouw zijn gidsende rol benadrukken. De beursorganisatie wil haar bezoekers het belang van een goede begeleiding door professionelen duidelijk maken. Van makelaar tot tuinarchitect kunnen een belangrijke meerwaarde bieden in uw bouw- of renovatieproces. Ontdek alvast wat deze bouwpartners voor u kunnen betekenen:2. Ervaar Batibouw met uw 5 zintuigen

Batibouw bezoeken betekent een meerwaarde in het aankoopproces, omdat je er kunt kijken, vergelijken, aanraken, uitproberen, luisteren en ruiken. Zo wil Batibouw een echte ervaring en een belangrijke stap tussen online research en de actie tot aankoop zijn.

Nieuwe producten

Ontdek de nieuwe producten op Batibouw 2016 hier in primeur.

Nieuw in 2016

Batibouw verschijnt met een nieuw management aan de start. Die nieuwe equipe heeft de afgelopen maanden gezocht naar vernieuwing voor de beurs. De eerste tastbare innovaties zijn al zichtbaar op de beurseditie 2016:
  • Dag van de architect

    Vrijdag 26 februari wordt de hoogmis voor de architect op Batibouw. De beurs opent voor hen in avant-première vanaf 8 uur. Een selectie van standhouders biedt hen een ontbijt aan. De deelnemende exposanten zijn te herkennen aan een architectenlabel. Op deze stand is ook altijd één specifieke contactpersoon die op de hoogte is om de architect de nodige antwoorden te bieden over de verschillende producten.
  • Twee nocturnes

    U vraagt en Batibouw draait. De beursbezoekers geven aan dat ze graag 's avonds na de werkdag nog even in alle rust naar de beurs komen. Vandaar dat er dit jaar een nocturne is op dinsdag 1 maart en donderdag 3 maart. Batibouw is dan geopend tot 22 uur. Wie vanaf 18 uur naar de beurs komt, betaalt slechts 7 euro toegang.
  • Vier tuinen

Batibouw-acties

Traditioneel proberen fabrikanten en verdelers je voor hun product te verleiden met acties en kortingen. Ontdek met welke acties je jouw voordeel kunt doen.

Batibouw praktisch

Alle informatie over de beurseditie 2016