Batibouw 2015

Batibouw - header dossier
© Batibouw
Van donderdag 26 februari tot en met zondag 8 maart zwaaien de deuren van Brussels Expo open voor de 56ste editie van Batibouw. Batibouw biedt verspreid over 12 paleizen alle informatie en producten voor uw bouwproject of renovatie. Wij maken je graag wegwijs via dit dossier.
Batibouw 2015
Ook tijdens een beursbezoek kan een bad nemen ontspannend werken.
© Habitos.be

Batibouw in beeld

Op Batibouw kom je ogen en tijd te kort om alle producten op alle stands te ontdekken. Goed voorbereid en selectief te werk gaan is de boodschap. Onze cameraploeg en fotografe maakten ieder een eigen selectie van de boeiendste stands en opvallendste producten. De must sees van Batibouw 2015 voor u gepresenteerd.
Batibouw 2015
Waarvoor een werkkoffer al niet kan dienen.
© Habitos.be

Het laatste nieuws van de beurs

Batibouw is niet alleen producten kijken, maar ook nieuws rapen. Vooral tijdens de eerste twee openingsdagen zijn er heel wat persconferenties waar ministers en bedrijven hun nieuws wereldkundig maken. Een overzicht van de must knows van de eerste beursdag.

Thema's

Batibouw 2015 zet in op volgende thema's:

Nieuw op Batibouw 2015

Gratis naar Batibouw!

Heb je al beslist wanneer en met wie je naar Batibouw trekt, maar ontbreekt het je alleen nog aan toegangstickets? Dan kunnen MSN.be en Habitos.be je misschien wel helpen. We hebben 250 duotickets te geef voor ’s lands grootste bouwbeurs. Waag je kans via onze wedstrijd.

Bereid uw beursbezoek voor

Bijna 13.000m² aan stands bezoeken op één dag. Daar slaagt geen mens in. De kunst is het maximale uit je bezoek te halen door je grondig voor te bereiden. Wij hebben alvast deze gouden tips.

Batibouw service

Batibouw probeert het de beursbezoeker gemakkelijk te maken en werkte daarvoor enkele diensten uit. Ontdek ze nu.

Batibouw praktisch

Alle informatie over openingsuren en prijzen.

Doe je voordeel met deze Batibouw-acties

Traditioneel proberen fabrikanten je voor hun product te verleiden met kortingen of acties. Een overzicht