Geen warmteverlies meer met prekader van Deceuninck

Luchtdicht bouwen of verbouwen staat vandaag hoog op de prioriteitenlijst van meer en meer Belgen. Spijtig genoeg gaat in heel wat woningen tot 25% van de warmte verloren via allerlei spleten en kieren. Om ervoor te zorgen dat er rond raam- en deuraansluitingen geen warme lucht naar buiten of koude lucht naar binnen kan, ontwikkelde Deceuninck een prekader uit isolerend pvc-schuim.
Cavity Closer
Vermijd koudebruggen langs ramen en deuren dankzij de Cavity Closer.
© Deceuninck
Dit afwerkingsprofiel helpt een luchtdichte aansluiting te realiseren tussen muur en kaderwerk, en dit tot in de kleinste kiertjes en volledig vrij van koudebruggen. Warmtelekken rondom ramen en deuren worden zo een halt toegeroepen. Naast optimale isolatie, staat het prekader ook garant voor een eenvoudige en snelle plaatsing.

Eenvoudig te installeren

Pre- en raamkader zijn eenvoudig te assembleren omdat er al een dichting tussen prekader en raamkader is voorzien. Traditionele raamankers zijn dus overbodig. Ook is het prekader van Deceuninck - beschikbaar in een standaardlengte van 6 meter - dankzij het lichtgewicht en lage densiteit, eenvoudig te bewerken en verwerken. Specifiek gereedschap is met andere woorden niet nodig.

Meer info: Deceuninck