Batibouw 2013: online registreren is de boodschap

Op Batibouw 2013 wordt er met een nieuw registratiesysteem gewerkt. Particuliere bezoekers die worden uitgenodigd door een exposant zullen zich online moeten registreren. Daarna krijgen zij een PDF met een barcode die geldt als toegangsbewijs. Een beetje extra werk dus, maar die tijd wint men al snel terug op de beurs zelf.
Beursoverzicht Bouwinnovatie
© Habitos.be
De bezoeker die zijn gegevens wil achterlaten bij een exposant kan immers eenvoudigweg zijn of haar barcode laten scannen. Alle particuliere bezoekers die zich online inschrijven via www.batibouw.com zullen van dit systeem gebruik kunnen maken, hetgeen Batibouw meteen een Europese primeur oplevert!

Professionele bezoeker

Voor de professionele bezoeker is er één belangrijke wijziging. Na online registratie moesten zij vorige edities nog langs de balie passeren om hun badge te krijgen. Dit is nu verleden tijd. Aan de ingang van Batibouw zullen badgehouders worden uitgedeeld, en het volstaat dat de op voorhand geprinte – en eenvoudig plooibare – PDF daarin wordt gestopt. Zo gaat Batibouw de strijd aan met files aan de ingang.